2014. május 30., péntek

Nagy Albert helyzete is bizonytalan

A Humska utcában úgy látszik, nem áll meg háromig a balhé. Az egykor Oroszlánszívűnek becézett, 45-szörös válogatott, jelenleg (még) szakosztályvezető Nagy Albert meglehet, ma volt utoljára az irodájában.
- Május 31-ig érvényes a jelenlegi szerződésem - nyilatkozta Nagy a mozzartsport.com-nak. - Ezek szerint ma volt az utolsó munkanapom. A klub egyetlen vezetője sem tett semmilyen célzást arra, hogy bármilyen formában szeretnének velem a továbbiakban is együttműködni. A szerződésem holnap jár le, de holnap szombat van, munkaszüneti nap; kétlem, hogy bárki bármilyen drasztikus változást tervezne hétfő előtt.
Nagy nem volt jelen a legutolsó mérkőzésen, egyesek meg is vádolták, hogy biztos elment pihenni. A szakvezető fanyar mosollyal reagált.
- Pihentem. Természetesen pihenni voltam, munkaügyileg. Ugyanis Törökországban jártam, szemrevételeztem néhány szállodát, hogy hol töltse a csapat a következő téli edzőtábort.
Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a vezetőség nem fog szerződést hosszabbítani az egykori középpályással. Sehol semmi hír az esetleges utánpótlásról - egyesek szerint az is megtörténhet, hogy a Partizan szakosztályvezető nélkül fog nekivágni a 2014/15-ös szezonnak. Egyesek szerint Nagy távozása már akkor a levegőben lógott, amikor a menedzsment, megszegve egy korábbi megállapodást, eladta Ivan Ivanovot és Aleksandar Mitrovićot.
És akkor olyanokról már ne is beszéljünk, hogy a játékosok egy fillér fizetést és bónuszt nem kapnak már mióta, a csapat számláit befagyasztották a temérdek tartozás miatt (akkor is, ha ezek a tartozások főleg abból származnak, hogy rengetegen nem hajlandóak nekik fizetni), a csapat körüli személyzet harmadik hónapja nem kap fizetést, gyakorlatilag mindenki merő szerelemből játszik/dolgozik a klubnál... A legutolsó elnökségi ülés két hónapja volt, de túrót nem oldottak meg, nemhogy a pénzügyi helyzetet, legfeljebb megállapították, hogy "hát, emberek, igen, szarban vagyunk"... A problémákat a szőnyeg alá söpörték, vannak olyanok, akik szerint részben ennek is köszönhető, hogy elúszott a bajnoki cím.
Ez van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése