2014. május 6., kedd

Átigazolási hírek

Többé-kevésbé biztosra lehet venni, hogy az idény végén távozik a Humska utcából a hátvéd Milan Obradović. A védő az utóbbi néhány mérkőzésen egyre kevésbé (vagy semennyire sem) kap lehetőséget a játékra. Egyesek szerint ez azért van, mert a vezetőedző Marko Nikolić inkább Branislav Trajkovićot részesíti előnyben.
- Túlságosan régóta vagyok profi játékos, nekem nem éri meg az, hogy folyamatosan edzek, aztán várom, hogy egyszer majd bekerülök a kezdőcsapatba - mondta a 36 éves Obradović. - Ha jön bármilyen jó és megbízható ajánlat, akár Szerbiából, akár külföldről, azt elfogadom.
A távozófélben lévő védő őszintén beszélt a futballcsapat helyzetéről.
- Most mindennél fontosabb, hogy győzzünk. A célunk egyértelmű, de nézzük realisztikusan: a tavaszi idény során voltak mélypontjaink. Pontokat vesztettünk ott, ahol nem lett volna szabad. A hátralévő három fordulóban muszáj minden mérkőzésünket megnyerni. Elvileg még megvan az esély arra, hogy megvédjük a bajnoki címünket. Mi nem fogjuk hagyni magunkat; a remény hal meg utoljára. Bár az örök riválisunkat elnézve, főleg az utóbbi hónapokban nyújtott teljesítményüket, ez nagyon nehéz lesz.

Mi a fenét lehet még ilyenkor mondani... Köszönjük, Milan, nagyon köszönünk mindent, amit a csapatért, a szurkolókért tettél. Őszintén reméljük, hogy találsz magadnak csapatot és megtalálod a számításaidat. Sok sikert!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése