2014. május 4., vasárnap

Beharangozó - kosárlabda és kézilabda szuperliga

Ma 16 órakor fogadja a kézilabdacsapat a Vojvodinát a szuperliga rájátszásának 6. fordulójában. A kilátások finoman fogalmazva sem rózsásak. A Vojvodina a liga egyik esélyese, jelenleg második helyen áll a Metaloplastika mögött. A Partizan meg... nos, maradjunk annyiban, hogy legalább a helyzetet realisztikusan látják és az elszántság legalább (még) megvan.
- Legyünk őszinték: az eddigi eredményeink siralmasak - fogalmazott Vladimir Vuković. - A tabella legalján vagyunk. Még 5 forduló van hátra. Nem ígérem, hogy győzni fogunk, ilyet nem ígérhetek. Csak azt ígérhetem, hogy mindegyik mérkőzésnek úgy megyünk neki, hogy nem adjuk fel, nyerni akarunk.
- Tudjuk, hogy a Vojvodina a bajnokság egyik nagy favoritja, de ez nem azt jelenti, hogy feladnánk. Megvan az az előnyünk, hogy hazai pályán játszunk, és megvan bennünk az elszántság is, hogy véget vessünk a kudarcsorozatnak - tette hozzá a bekk.

A kosárlabdacsapat 18 órakor játszik az FMP Železnik ellen.
- Még nem felejtettük el azt a Korac-kupa mérkőzést, amikor vereséget szenvedtünk az FMP ellen - nyilatkozta Duško Vujošević. - Ellenfelünknek hihetetlenül gyors játékosai vannak, ráadásul hazai pályán lesznek, ami egyértelműen az előnyükre válik. Úgy gondolom, ez mindenképpen egyfajta figyelmeztetés a számunkra.
- A két korábbi vereségünk egyértelműen rányomta a bélyegét a csapatra - folytatta Vujošević. - Természetesen továbbra is a legnagyobb teljesítményt várom el a játékosoktól, hogy továbbra is versenyben legyünk a bajnoki címért.

A kézilabdamérkőzést az RTS 2, a kosárlabdameccset mind az RTS 2, mind az ArenaSport 2 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése