2014. május 27., kedd

Beharangozó - foci és kézilabda

Holnap véget ér a Jelen SuperLiga. Az utolsó fordulóban a Partizan a Čukarički együttesét fogadja a Humska utcában.
A nyilatkozatok visszafogottak, a meccs lényegében immár presztízs jellegű. A Partizan részére még talán van annyi tétje a dolognak, hogy ettől (is) függ, indulhatnak-e valamelyik európai kupasorozatban (leginkább az Európa Ligában). Mindenesetre a meccset szigorúan tilos ellötyögni, már csak azért is, mert a Čukarički jelenleg ötödik a tabellán és egészen bizonyosan nem adja olcsón magát.
Ide tartozik még az a meg nem erősített pletyka (a Blic napilap szellőztette meg), hogy állítólag Branislav Trajkovićot átadólistára tette a Partizan. Annyit lehet mindenesetre sejteni, hogy a hátvédnek a csapatadminisztrációval lettek gondjai. Állítólag ezért sem szerepelt múlt héten a Spartak elleni keretben. Trajković a télen érkezett a csapathoz, Marko Nikolić vezetőedző hozta őt magával.
A Čukarički elleni mérkőzés 17 órakor kezdődik, az ArenaSport 3 élőben közvetíti.

A kézilabdacsapat holnap 19 órakor lép pályára a Železničar ellen az átmeneti otthonul szolgáló pančevoi sportcsarnokban. Erre a mérkőzésre is ugyanúgy lehet belépőt venni, mint a múlt heti rangadóra: egy SMS küldésével a 1003-ra, vagy fertőtlenítőszerek adományozásával.
- Nekünk lényegében már véget ért a szezon - summázta Ljubomir Jovanović hátvéd. - Nagyon szerettünk volna megint bajnokok lenni, de ez az álmunk irreálisnak bizonyult. Ritka rossz évadot fogunk zárni, nem tudtunk elmozdulni a holtpontról. Nekem személy szerint az az egyetlen pozitívuma ennek a szezonnak, hogy sikerült hamar felépülnöm egy sérülésből, emellett mind fizikailag, mind mentálisan erősnek érzem magam.

Egyébként meg ezúton üzenem az összes illetékes (sport)csatornának, hogy a gatya essen le róluk a Terazije kellős közepén fényes délben, amiért a vörösök kosármeccsét közvetítik ma este a Mega Vizura ellen, de a Partizant nem :(




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése