2014. május 10., szombat

Beharangozó - Jelen SuperLiga 28. forduló

Szombaton a Partizan az FK Voždovac csapatát fogadja este 20 órától. A Humska utcában - érthető módon - egyre inkább alábbhagy az optimizmus. Ami tény: 3 forduló van hátra. A Partizan 3 ponttal van lemaradva a listavezető Crvena Zvezda mögött. Elméletileg még minden lehetséges, de a gyakorlatban erre már mindenki csak legyint. Az a helyzet, hogy a pillanatnyi összes körülményt figyelembe véve maximum a Zvezda bukásában bízhatunk, ha még dédelgetni akarjuk a bajnoki álmokat. Az meg rég rossz, ha a saját erő és elszántság nem elég és ölbe tett kézzel várjuk, hátha egyszer az ellenfélnek is rossz napja lesz.
- Addig küzdünk, amíg matematikai esélyünk van - mondta Marko Nikolić a sajtótájékoztatón. - A játékosaimat nem kellett különösebben motiválnom. Valójában nekünk nem is kell külön motiváció, nekünk elég csak ránézni a csapat címerére. Aki ezt nem érzi át, annak itt nincs keresnivalója.
Harcos, elszánt szavak, annyi szent.
- Kojić kitűnő teljesítményt nyújtott az elmúlt mérkőzéseken, de még nem áll készen arra, hogy a teljes 90 percet végigjátssza - válaszolt újságírói kérdésre a tréner. - Óriási energiával játszik, négy gólt lőtt és minden pályán töltött percet kihasznál, de még nem térhet vissza a kezdőcsapatba.
Ez van.
A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése