2014. május 21., szerda

Hírek. Nem jó hírek.

Ma csak rossz hírek jönnek...
Nemanja Kojićot újra meg kell műteni. A csatár korábbi lábközépcsont-sérülése egy edzésen kiújult. Igen, pont ugyanaz, ami miatt majdnem az egész tavaszi szezont ki kellett hagynia. Kojić ma este Isztambulba utazik, ahol azonnal megműtik az Acibadem-klinikán.

Kosárlabda-berkekben azt beszélik, hogy az idei rájátszást elődöntő nélkül fogják lejátszani. A döntőbe a tabella két első helyezettje, a Crvena Zvezda és a Partizan kerülne automatikusan, míg a harmadik és a negyedik - a Mega Vizura és a Radnički - gyakorlatilag vezéráldozatot kell, hogy hozzon és ki kell, hogy maradjanak a végső küzdelemből. Az indoklás az, hogy már most rettenetesen el vannak csúszva a versenynaptárral, ráadásul később a válogatottnak még jelenése van a spanyolországi világbajnokságon.
A probléma viszont az, hogy valahogy a Kragujevac és a Mega Vizura között is el kell dőlnie a sorrendnek, ugyanis a bajnokság 3. helyezettje automatikusan indulhat az ABA Ligában, a negyedik helyezettnek viszont le kell szurkolni a nevezésért 150 ezer eurót.
És akkor ott van még az is, hogy jelenleg a Pionir Hall tele van kitelepített árvízkárosultakkal, és ez egészen biztosan így is fog maradni még egy jó darabig...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése