2014. május 15., csütörtök

A 146. számú rangadó visszhangjai

Kicsit sűrű napunk van ma. Ja, előre szólok, ez a poszt is szókimondó lesz. Csipkésebb lelkűek lapozzanak.
Az van, hogy a labdarúgó szövetség nagyokosai összedugták a fejüket, hogy mi legyen a 146. számú rangadón tapasztalt rendbontással. Itt már írtam róla, most pedig előálltak a farbával.
Figyelem (dobpergés), a Partizannak 300 000 dinárt kell fizetnie büntetésképp, míg a Zvezdának csak 100 000-et!!!! Indoklás: rendezői hiányosságok a hazaiak részéről, a szurkolók pirotechnikát használtak, inzultálták a játékvezetőt, betörték a játékvezetői öltöző ablakát. A vendégek részéről "csak" a pirotechnikát hozták fel elmarasztalásképp. Emellett Nagy Albert sportigazgatónak még pluszban 50 000 dinárt kell fizetnie, mert beszólt a meccs alatt az egyik partjelzőnek.

Szóval, a jó édes anyjuk vasporos valagával szórakozzanak már ezek a seggfejek odafenn a Parnasszuson a szájbatekert kettős mércéjükkel együtt. Ha a pályán nem sikerül ellehetetleníteni a Partizant, akkor majd megteszik pályán kívül. Nos, tisztelt hölgyeim és uraim, ezúton gratulálok, sikerült szétkúrni a teljes bajnokságot a hulladék bírói karral és a velejéig korrupt, politikával átszőtt és politika által megosztott szövetséggel karöltve, ahol egy rakás cinikus gazember és/vagy megfélemlített, de a pozíciójához görcsösen ragaszkodó idióta szívja el egymás elől a drága levegőt. Nem mintha olyan rohadt nagy kárt okozna maguknak az oxigénhiány, mert agyuk amúgy sincs, szívük pedig nem is volt soha. Én csak azt remélem, hogy a mostani áradás elmossa nemcsak a bajnokságot, hanem az egész kócerájt is, magukkal együtt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése