2014. május 1., csütörtök

Ajándék a szurkolóktól

A tegnapi kosárlabda-rangadón Léo Westermann, Davis Bertans és Dragan Milosavljević mindhárman kaptak egy kis ajándékot az Avangarda.in fórum szurkolóitól. A három játékos személyre szóló - és szabott - cipőt kapott a szurkolóktól, amiben tudnak játszani és edzeni is. Mindhárom cipőn rajta van a megajándékozott neve, a cipőben belül pedig személyes üzenet található a szurkolóktól.
Mindhárman nagyon régóta bajlódnak/bajlódtak sérüléssel: Westermann-nak és Milosavljevićnek még legalább egy hónapot ki kell hagyniuk, Bertans talán három hete tért vissza a térdműtétje után. A szurkolók ezzel az ajándékkal szerették volna kifejezni a szeretetüket a játékosok felé, azt, hogy a legnehezebb időszakban is ott állnak mellettük. A cipőbe írt üzenet (nagyjából) így szól:
"Vannak pillanatok az életben, amikor minden összeomlik, amikor csak fájdalom és szenvedés van, amikor úgy érzed, ez már mindig így marad. Mit tesz ilyenkor egy Sírásó? Összeszorítja a fogát, feláll, még keményebben hajt, még jobban felkészül, még jobb, még erősebb lesz. A mi szótárunkból hiányzik a "feladom" szó - mert mi egy nagy család vagyunk, mi vagyunk az Avangarda, mi vagyunk a Partizan. Született győztesek vagyunk! Megyünk, nincs meghátrálás!"

A megajándékozottak és néhány ifjú szurkoló
(fotó: Facebook/KK Partizan)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése