2014. május 10., szombat

Beharangozó - amikor két csapat is ugyanazzal az ellenféllel játszik

Ez az a remek pillanat, amikor mind a kosárlabdacsapat, mind a kézilabdacsapat ellenfele a Radnički lesz.
A kézisek kezdenek előbb, este 7 órától, ráadásul ők mennek most Kragujevacra. Optimizmusnak nyoma sincs, a kézilabdacsapat egyre inkább hasonlít egy túlélőtúra résztvevőire.
- Nehéz meccs lesz - csapott egyből a lecsóba Mijajlo Marsenić beállós. - Ráadásul az ellenfelünk kitűnő formában van. Megverték odahaza a Crvena Zvezdát és a Metaloplastikát is. Az egész rajtunk múlik, minőségi játékot kell nyújtanunk erős védelemmel és gyors kontratámadásokkal. Ha minden játékos a legjobbat hozza ki magából, akkor számíthatunk jó eredményre. Komoly ellenfél a Radnički, de remélem, hogy a holnapi mérkőzéstől már egyre jobb lesz a játékunk és sikerül pontokat szereznünk a rájátszásban.

A kosarasok a Pionir Hallban játszanak 21 órától.
- Idén már háromszor játszottunk egymás ellen, de ez általában nem jelent semmit - kezdte Duško Vujošević. - Ellenük mindig nehéz dolgunk van, és ez a mostani lesz az összes közül a legnehezebb. A legfontosabb az, hogy ne engedjük őket távolról rádobni, továbbá oda kell figyelni a gyors kontráinkra és ki kell használnunk a magas játékosaink adta előnyöket. Ráadásul a Radničkit nagyon motiválja az, hogy jövőre mindenképpen indulni akarnak az ABA Ligában, emiatt nagyon szeretnének nyerni.
- Milutinov nincs jól - tért ki a vezetőedző a sérültekre. - Még az FMP ellen sérült meg, az előző mérkőzésen játszott, de nagy fájdalmai voltak. Pavlović viszont javulóban van.

A kosárlabdamérkőzést mind az RTS 2, mind az ArenaSport 2 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése