2014. október 1., szerda

Beharangozó: Asteras Tripolis - FK Partizan UEFA Európa Liga csoportmérkőzés holnap

Holnap játssza a Partizan első idegenbeli mérkőzését az Európa Liga csoportmérkőzésein. A csapat már el is indult Tripoliba.



(képek: Facebook/Fudbalski klub Partizan)

Vulićević a maga részéről optimista.
- Jól játszottunk a Tottenham ellen, miért ne ismételhetnénk ezt meg Tripoliban? Ha valahol, akkor itt reménykedhetünk, hogy szerezhetünk három pontot. A célunk az, hogy még tavasszal is az európai porondon lehessünk.
- Egy váratlan szünetet kellett tartanunk, mielőtt Görögországba utaztunk volna - utalt Marko Nikolić az elhalasztott SuperLiga-mérkőzésre. - Az ellenfelünk kitűnő formában van, elsősorban az argentin játékosaikra alapoznak, akiknek nagyon agresszív a játékmodoruk.
Az edző Nikola Drinčićről is beszélt, aki nem tarthatott a csapattal Görögországba.
- Drinčić hasonló sérülést szenvedett el, mint a világbajnokságon a brazil Neymar, csak kevésbé súlyosat. Hétfőn már jött edzésre, de a többiektől külön dolgozott. Volkov szerdán edzett először, Branko Ilić pedig vírussal bajlódik, de már jobban van - sorolta a tréner az esetleges hiányzókat.
Rajtuk kívül még Darko Brašanac, Miloš Ostojić és Petar Škuletić nem lesznek ott a holnapi meccsen. Előbbi kettő sérült, utóbbi eltiltás miatt marad Belgrádban.
A sajtótájékoztatón megkérdezték a vezetőedzőt Nikola Vujadinovićról is. A hátvéd egy ideje feltűnik a Humska utcai edzéseken.
- Valóban egy ideje nálunk edz - erősítette meg a híreket Nikolić. - Nagyon jó a kapcsolatunk és ha sikerülne hosszú távon együttműködnünk, akkor nagyon boldog lennék.
A mérkőzésre az alábbi keret utazott el Tripoliba:
Kapusok: Lukač, Ž. Živković, Kljajić
Hátvédek: Vulićević, Volkov, N. Petrović, Stanković, Ćirković, B. Ilić
Középpályások: S. Ilić, Grbić, A. Živković, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković
Csatárok: Lazović, Fofana, Kojić

A mérkőzés holnap 21:05-kor kezdődik, az RTS 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése