2014. október 28., kedd

Beharangozó: foci és kosárlabda holnap, egymás után

Zsinórban két meccs lesz holnap, amint véget ér az egyik, már kezdődik is a másik. A sort a focisták kezdik, ők 16:30-kor lépnek pályára. Az OFK Beograd elleni, elmaradt szuperliga-mérkőzést játsszák le a Humska utcában.
- Lehet, hogy látszatra egy megvert csapat vagyunk, de a valóság egészen más - utalt Marko Nikolić az egymás után elszenvedett két vereségre a Besiktastól és a Jagodinától. - A Besiktas csapata egy egészen más dimenzió volt. Ami pedig a Jagodinát illeti, nincs sok időnk örvendezni vagy szomorkodni. Nyolc mérkőzésünket megnyertük zsinórban. A Jagodina elleni meccs volt a vereség ideje... Most viszont újra a győzelem ideje jön - bizakodott a tréner.
- Az OFK elleni meccsnek mindig komoly pszichológiai jelentősége van. A győzelemmel újra mi állnánk a tabella élén. Két ponttal vezetnénk a Vojvodina és négy ponttal a Crvena Zvezda előtt. Mindenképpen jó mérkőzés lesz.
Muszáj volt kitérni a sérültekre is. Ostojić Isztambulban van kontrollvizsgálaton, Brašanac a belgrádi VMA kórházban fekszik és egyelőre semmi hír nincs arról, hogy mikor fog felépülni. Vulićevićet pedig hamarosan megoperálják Németországban.
- Mindenképpen lesznek változások a csapatban. Sokan már a szezon kezdete óta folyamatosan játszanak és mostanra eléggé ki vannak merülve. Most jött el azoknak az ideje, akik idáig inkább a háttérbe szorultak. Némelyik játékos megérdemli a pihenést, nagyon túl vannak terhelve.

A folytatás a kosárlabdacsapaté. Az Eurocup újabb fordulója következik, ők pedig a Hapoel Jerusalem ellen játszanak idegenben, 18:30-tól. Duško Vujoševićnek nincsenek különösebb illúziói.
- Természetesen nyerni akarunk és a legjobb formánkat fogjuk hozni, de legyünk őszinték és ne legyenek nagy elvárásaink - fogalmazott. - Nagyon szeretnénk a győzelmet és nagyon boldog lennék, ha sikerülne, de egyelőre az az elvárás, hogy mindenki hozza a legjobb formáját.
- Nagyon jó csapat a Hapoel, nyilván nem véletlen, hogy az Euroligában és az Európa Kupában is szerepeltek/szerepelnek - mondta Velimir Gašić másodedző. - A tavalyi évhez képest remek formában vannak. Öt amerikai játékosuk van, ők mind nagyon komoly támadóerőt jelentenek.
A csapat nélkülözni fogja Milan Mačvant, aki kisebb sérüléssel bajlódik.

Az ArenaSport 1 mindkét mérkőzést élőben közvetíti, egymás után.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése