2014. október 23., csütörtök

MA!!! FK Partizan - Besiktas UEFA Európa Liga csoportmérkőzés

Ma este 21:05-kor kezdődik a Partizan - Besiktas Európa Liga mérkőzés. Marko Nikolić szerint a találkozó meghatározhatja a csapat jövőjét a Ligában.
- Újabb erős csapat érkezik hozzánk, olyan, amelyik akár a Bajnokok Ligájában is játszhatna - fejtegette a vezetőedző. - Tudjuk, mennyire jó csapat az ellenfél, mi viszont nem adjuk magunkat egykönnyen, akárki ellen is kell játszanunk, a maximumot fogjuk adni.
- A csoportmérkőzések közepénél járunk, a mai meccs meghatározhatja a további esélyeinket. Sikeresen teljesítettük az elsődleges célunkat, bejutottunk a csoportkörbe. Ennél tovább egyelőre nem terveztünk... Amit biztosra ígérhetek, hogy minden egyes mérkőzésen teljes erőből fogunk küzdeni, és remélem, a szurkolóink is jól fogják érezni magukat.

Ja, amúgy a meccsre még 10 000 jegy eladó, úgyhogy ha ott vagy Belgrádban, légy szíves, emeld fel a becsesebbik feled és fáradj ki a stadionba. Nem, nem érdekel, hogy hideg van és/vagy esik az eső.

Ami viszont rossz hír: Vulićevićnek valószínűleg véget ért a szezon. A hátvéd térdében az ínszalagok felmondták a szolgálatot és legalább 6, de inkább 9 hónap, mire rendbejön. Már a rangadón is komoly fájdalmakkal küzdött egészen a legelejétől fogva.
Jellemző erre a HŐSRE, hogy míg mások az első fájdalomnál nyivákolva szaladnak az orvoshoz és kérnek felmentést, ő összeszorított fogakkal végigjátszotta a 90 percet, utána meg leesett az álla, amikor az orvosok közölték vele, hogy ezzel a sérüléssel elvileg gyalogolni alig tudna, nemhogy másfél órán át rohangálni. Úgyhogy most felállsz, vigyázzba vágod magad és tisztelegsz.

(fotó: partizan.rs)

Nagy valószínűséggel Branko Ilić fog helyette felhúzódni a balszélre. Bár olyan pletykák is elhangzottak, hogy akár az ifjú Miladin Stevanović is debütálhat a felnőttcsapatban.
Majd meglátjuk.
A mérkőzést az RTS 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése