2014. október 25., szombat

Beharangozó: bele a sűrűbe

Húzós nap lesz a szombat, három meccset is játszik a Partizan három különböző csapata. A kézilabdások kezdik a sort, a Kolubara csapatát látják vendégül 18:45-től. A meccset, ha minden igaz, ezen a linken lehet követni, élő streamen.
Apropó, ha már kézilabda, a fiúk közül néhányan nemrég részt vettek az Ušće Fashion Night című rendezvényen. Vanja Ilić, Stevan Sretenović, Nemanja Živković és Mihajlo Radojković végigvonultak a kifutón (és valószínűleg igyekezték nem elröhögni az egészet).






(képek: rkpartizan.rs)

A folytatás a kosarasoké. Ők ugyan egyelőre nem döntöttek úgy, hogy férfimanökenként folytatják a karrierjüket

igen, muszáj volt lecsapni a magas labdát

hanem a Metalaccal találkoznak 19 órától az Adria Ligában.
- A Krka elleni vereségünk váratlan volt, a többire nagyjából számítani lehetett - summázta Duško Vujošević. - Egyetlen vereség sem örömteli, de most semmiképpen sem szabad pánikba esnünk és görcsölnünk. Remélem, sikerül olyan pozíciót kiharcolnunk, amelyben pszichésen is nyugodtabbak lehetünk.
- A Metalac jó csapat, legutóbb egészen nyílt meccseket játszottak a Budućnost és a Cedevita ellen. Egészen biztosan nyerni akarnak, úgy jönnek Belgrádba.
A mérkőzést a SportKlub 3 élőben közvetíti.

A napot a vízilabdacsapat zárja, akik a Triglav Liga újabb fordulójában csapnak össze a Mladost együttesével. A meccs 21:15-kor veszi kezdetét Zágrábban.
A vízilabdatalálkozót az ArenaSport 1 közvetíti élőben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése