2014. október 11., szombat

Beharangozó: Cedevita - KK Partizan MA!!! (Adria Liga 3. forduló)

Ma, azaz szombaton, október 11-én, este 7 órakor csap össze a Partizan a Cedevita csapatával. Duško Vujošević eltiltása miatt nem lehet ott Zágrábban, a csapatot Velimir Gašić másodedző vezeti.
- Az elmúlt néhány évben komoly fejlődésen ment át a Cedevita - mondta Gašić a sajtótájékoztatón. - Az Euroligában is tiszteletre méltó teljesítményt nyújtottak. Ami minket illet, feszített tempója lesz az elkövetkező napoknak. Az Adria Liga mellett az Európa Kupában is szerepelünk. A következő egy héten háromszor is idegenben fogunk játszani, ami nem kevés energiát követel a csapattól, de én hiszek abban, hogy megálljuk a helyünket.
- Most még valószínűleg nincsenek a legjobb formájukban, de nem lenne bölcs dolog messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy az első két mérkőzésen vereséget szenvedtek - tért ki a tréner az ellenfél csapatára. - Nagyon gyors játékot játszanak és képesek arra, hogy kézben tartsák a mérkőzés ritmusát. Nagyon jól emlékszünk még arra, amikor az előző szezon elődöntőjében az ő félpályáról küldött lövésük döntötte el a meccset. Ezen kívül a Krka elleni meccset is kielemeztük. A vereség után nagyon szeretne a csapat bizonyítani.
A játékosok képviseletében Edo Murić beszélt.
- Hihetetlen hangulat volt a Krka elleni meccsen, remélem, most is sokan fognak eljönni. Fiatal a csapatunk, néhány játékosnak ez az első igazán komoly megmérettetése, de hiszek abban, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak leszünk. A Cedevita egy nagyon erős csapat, az első két meccsét elvesztette, emellett most fognak először hazai közönség előtt játszani, így biztosan nagyon szeretnének bizonyítani. Mi sem csak játszadozni megyünk oda, hanem a legjobb teljesítményünket akarjuk nyújtani.

A mérkőzést a Sport Klub 3 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése