2014. október 25., szombat

Beharangozó: Jagodina - FK Partizan holnap (Jelen SuperLiga 10. forduló)

Jagodinába utazik holnap a Partizan, hogy 17 órakor a tabella 12 helyén álló FK Jagodinával találkozzon.
- Semmit nem érne az eddigi győztes szuperliga-sorozatunk, ha pont most torpannánk meg - mondta Marko Nikolić. - Vulićević és Brašanac sérültek, ami pedig Ilićet, Ćirkovićot és Drinčićet illeti, teljesen ki vannak merülve. Ugyanakkor nem szabad, hogy ez bármiféle kifogásként merüljön fel. A fiúk tisztában vannak ennek a mérkőzésnek a jelentőségével, láttam az arcokon a Besiktas utáni meccsen.
A vezetőedző óva intett attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le az ellenfél tabellán elfoglalt helyével kapcsolatban.
- A Jagodina ellen mindig nehéz dolgunk van. Az ellenünk játszott minden egyes mérkőzésre nagyon motiváltan érkeznek, ráadásul remek edzőjük van. Mi pedig eléggé ki vagyunk most fáradva az örökrangadó meg a Besiktas elleni találkozó után - magyarázta Nikolić. - Így most a Jagodina ellen olyan motivációval kell játszanunk, ami már-már abnormális.
A tréner kitért az újonc Miladin Stevanovićra is, aki a Besiktas ellen mutatkozott be.
- Egy percig sem kételkedem benne, megvan a megfelelő mentalitása ahhoz, hogy a felnőttcsapatban játsszon. Nyugodt, magabiztos, kiállta a próbát - utalt Nikolić arra, hogy valószínűleg az ifjú hátvéd fogja a sérült Vulićevićet helyettesíteni a továbbiakban.

A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése