2014. október 5., vasárnap

Beharangozó: foci és vízilabda ma

Ma 15 órakor találkozik a Partizan futballcsapata a Mladosttal. A csapat kissé viharvert a görög vereség után, Marko Nikolić igyekszik lelket önteni a játékosokba.
- Most reális esélyeink vannak arra, hogy a tabella élére kerüljünk - mondta. - 20 mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Azt hiszem, ez a legutóbbi vereség épp időben jött, hogy megfelelő versenyszellemben folytathassuk a játékot minden szinten.
A tréner hozzátette: semmilyen információt nem tud adni arról, hogy Drinčić, Ostojić és Brašanac mikor lesznek újra bevethető állapotban. Emellett Andrija Živković és Volkov szereplése is kétséges.
A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.

A vízilabdacsapat 17:15-kor kezdi a regionális Triglav Ligát, az első fordulóban rögtön a Radnički Kragujevac csapatával mérkőznek meg.
- Az előző szezonban, a Bajnokok Ligájában a mi csapatunk volt a legfiatalabb. 20,3 év volt az átlagéletkorunk - nyilatkozta Mirko Brdajić sportigazgató. - De ez nem jelenti azt, hogy ne lennénk egyenrangúak és ne a csúcsot céloznánk meg. A játékosok fiatalok, de tapasztaltak, számos mérkőzés van már a hátuk mögött. Sokan az ifjúsági csapatból kerültek fel és rengeteget fejlődtek a nyár folyamán.
- Slobodan Soro jelenleg Brazíliában van, az ottani kötelezettségeinek tesz eleget - tette hozzá Vladimir Vujasinović vezetőedző. - Vagy novemberben, vagy februárban tud hozzánk csatlakozni. Van három fiatal kapusunk, de Soro rutinjára is nagy szükségünk van.
- 8 ifjúsági válogatott van a csapatunkban - folytatta a tréner. - Közülük Rističević és Mandić a felnőtt válogatottnak is a tagja, utóbbi megnyerte mind a három felnőtt kontinensviadal aranyérmét. Tehetségeink tehát vannak, már csak a feltételeket kell megteremtenünk.
A vízilabdamérkőzés közvetlenül a futballmeccs után kezdődik, az ArenaSport 1 ezt is közvetíti élőben.

Update: a vízilabdameccs kezdete körül ellentmondások vannak, egyes források szerint 17:15-kor kezdődik, más források szerint 20 órakor. Mindenesetre mindenki tartsa nyitva a szemét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése