2014. október 13., hétfő

RK Partizan - Metaloplastika 27:27 (szerb szuperliga 4. forduló)

Utólag is kösz, hogy az égvilágon sehol nem említették meg ezt a meccset és megint könyékig kellett merülni az internet legmélyére, hogy egy nyomorult ellenőri jelentés alapján sikerüljön nagyjából beazonosítani a meccs menetét. Torkig vagyok, hogy sehol, de tényleg sehol nincs szó a kézilabda szuperligáról, a csapat Facebook-oldala is megszűnt, a honlap frissítése is hagy kívánnivalót maga után (és akkor még állati finoman fogalmaztam), a 2014/15-ös csapatnévsor például a mai napig nincs kint. Nem vagyok megértő és nem kérek elnézést a kirohanásért. A szentségit neki, tiszteljük már meg a csapatot és legyen a honlap naprakész. Akkor is, ha a béka segge alatt vagyunk, anyagilag is és morálisan is. Vannak szurkolók, akik szívükön viselik a csapat sorsát. (Mint az a 300 ember, aki ellátogatott ma a banjicai sportcsarnokba.)
Ami pedig a tényeket illeti: döntetlen lett a végeredmény, bár a félidőben még a vendégek vezettek 13:15-re. A meccs hőse az ifjú Lazar Kukić volt, 6 gólt vágott a Metaloplastika hálójába.

(kép: rkpartizan.rs)

Őt követte Ilić és Sretenović, 5-5 góllal, majd Jovanović és Radojković (3-3). 2-2 gólt szerzett Pešić és Mršulja, Popović pedig, csak hogy semmi hézag ne legyen, bevágott egyet.

A bajnokság jelenlegi állása:

1. Metaloplastika 6 pont
2. CZ 5 pont
3. Železničar 5 pont*
4. Požarevac 4 pont*
5. Jugović 4 pont
6. Spartak Vojput 4 pont
7. Partizan 4 pont
8. Rudar Kostolac 3 pont
9. Planinka 3 pont
10. Kolubara 0 pont

A *-gal jelzettek csak 3 mérkőzést játszottak idáig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése