2014. október 22., szerda

Beharangozó: KK Partizan - Banvitspor (Európa Kupa 2. forduló)

Szerdán 18 órakor találkozik a Partizan a török Banvitspor csapatával az Európa Kupa (Eurocup) második fordulójában. A csapat maga alatt van, az elmúlt 4 mérkőzésből hármat elveszítettek. Duško Vujošević egy percig nem tagadja a nehézségeket.
- Teljesen új csapatot kell felépítenünk. Dolgozunk, ahogy csak tudunk. Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenből lesz arany, amit megérintek, de az eredmények akkor is csak a munka után jöhetnek. Nagyon sokat jelentene, ha a Banvit ellen nyerni tudnánk - tette még hozzá.
- Mindig meglepnek az olyan újságírói kérdések, amik azzal indulnak, hogy "rosszul kezd a csapat ebben az idényben" - jegyezte meg a tréner kesernyésen. - Felesleges úgy tenni, mintha minden a normális kerékvágásban folyna. A jelenlegi körülményeink között a mostani eredményeink nagyon is reálisak.
- Törökországban nagyon népszerű a kosárlabda, az ellenfelünk pedig nagyon éhes a sikerre. Folyamatosan fejlődnek, emellett Zoran Lukić ül a kispadjukon, akiből az évek során kitűnő edző lett. Igazi európai összecsapás várható, remélem, hogy a közönségünk is ott lesz.

A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése