2014. október 8., szerda

Beharangozó: KK Partizan - Krka szerdán (Adria Liga 2. forduló)

Szerdán 20 órakor a Partizan a Pionir Hallban fogadja a szlovén Krka csapatát. A sajtótájékoztatón Duško Vujošević nem titkolta az első fordulóban aratott győzelem feletti elégedettségét.
- Nagyon örülök a szolnoki győzelmünknek. Nincsenek amerikai játékosaink, a nyáron érkezettek pedig nem tudtak játszani a Klobučar-ügy miatt. A szolnoki mérkőzéseink emellett mindig is nehezek voltak, kitűnő, felkészült csapatuk van. Ebben a mérkőzésben a vereség lehetősége is benne volt. Példaértékű volt, ahogy 40 percen át folyamatosan küzdött mindkét csapat a labdáért.

Aki esetleg lemaradt volna a Szolnoki Olaj - KK Partizan meccsről, az megnézheti az egészet itt.

- A BAT feloldotta a korlátozást - folytatta a tréner. - Így végre regisztrálhatjuk a játékosainkat. Ez nagyon jó hír a csapatnak, de a probléma ezzel még nincs megoldva. A játékosok nincsenek hozzászokva, hogy hónapokon át nem kapnak fizetést. Még az előző szezonból is vannak tartozásaink a játékosok felé, az edzők felé, nem beszélve a klub dolgozóiról, akik közül van, aki már 11 hónapja nem kapta meg a járandóságát. Komoly anyagi gondjaink vannak, egyetlen győzelem pedig sajnos nem jelent megoldást a problémáinkra. Ez a győzelem azt mutatta meg, hogy a nehézségek ellenére is van akaraterő és elszántság.
- A Krka csapatának kitűnő edzője van és nagyon jó csapata - tért rá Vujošević a soron következő meccsre. - Régóta vannak együtt, minőségi játékot játszanak. Nem véletlenül kapott ki tőlük a Liga egyik nagy esélyese, a Cedevita. Ami minket illet, nekünk jelenleg egy új csapatot kell felépítenünk. Ez megnehezíti a helyzetünket, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ebben a csapatban rengeteg tehetség van, akik mind nagyon szeretik a kosárlabdát. Így ezúton is kérem a szurkolóinkat, hogy jöjjenek el a Pionir Hall-ba, de tudom, hogy ezt már meg sem kell említenem, mert a szurkolóink tökéletesen tisztában vannak a helyzetünkkel. Szükségünk van most az ő segítségükre. Egy nagyon jó csapat ellen játszunk és nehéz mérkőzésnek nézünk elébe.
A vezetőedző kitért a sérültekre is. Eszerint Andreja Milutinović már jobban van, Dragan Milosavljević is már elkezdte a könnyített edzéseket. Milutinov a hátát fájlalta, de a Krka ellen bevetésre kész.

Még ide tartozik az, hogy a Partizan kosárlabdacsapata részt vesz egy jótékonysági kampányban a BETA közhasznú szervezettel karöltve. A csapat a belgrádi kóbor kutyák és macskák helyzetén szeretne segíteni, felhívni rájuk a figyelmet és gazdát találni nekik.

(kép: Facebook/KK Partizan)

Fogadd örökbe a jobb sorsra érdemes, kóbor állatokat, vagy legalább segíts nekik gazdát találni. Nem mondom, hogy jutalmul kapsz egy Milenko Tepićet, de mindenképpen nemes cselekedetet hajtanál végre.

A szerdai mérkőzést a Sport Klub 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése