2016. május 23., hétfő

RK Sloga - RK Partizan 27:26 (rájátszás, 9. forduló)

Rohadtul nem volt fáklyásmenet ez a meccs.
A Sloga lehet, hogy direkt erre a mérkőzésre felszívta magát, vagy mi voltunk padlón

ez utóbbi lehetséges, hárman is sérültek voltak tőlünk, Sretenović, Pešić és Đuričić, nekik ezúton is mielőbbi gyógyulást

mindenesetre a požegaiak rendesen elkenték a pofánkat. A jelentést elnézegetve igazából az a szerencse, hogy csak egy góllal kaptunk ki. Sőt, igazából a vége felé sikerült annyira feljönnünk, hogy akár egy döntetlen is lehetett volna.
Az első félidő a Slogáról szólt. Majdnem végig vezettek, volt úgy, hogy 4-5 góllal is. 5 perccel a félidő vége előtt sikerült kiegyenlítenünk (12:12), utána kétszer is vezettünk egy-egy röpke pillanatra, először Kukić góljával (12:13), aztán Radojkovićéval (13:14). De a hazaiak kiegyenlítettek, a legeslegvégén pedig újra megszerezték a vezetést. 15:14-gyel mentünk félidőre.
A második félidő sem volt sokkal vidámabb. Az már szorosabb volt ugyan, de a Sloga itt is szinte az egész félidő alatt vezetett, igaz, most már csak 1-2 góllal, és többször is sikerült kiegyenlítenünk. Az 53. percben 26:26 volt az állás, Radojković góljával sikerült kiegyenlíteni, a Sloga viszont az 56. percben bedobta a győztes gólt. Aztán a mérkőzés hátralévő részében valamiért egyik csapat sem tudott több gólt lőni, pedig a jelentést elnézve (a kiállítások alapján) nem semmi küzdelem folyhatott.
A mérkőzés hőse vitathatatlanul az emberfeletti teljesítményt nyújtó Lazar Kukić volt 9 (!!!) góllal. Őt követi az ötgólos Igor Mršulja, továbbá Mihajlo Radojković és Matija Pižurica (4-4), Nemanja Živković (2), valamint Mijat Perunčić és Ivan Popović (1-1).
A következő forduló az utolsó lesz a Metaloplastika ellen, ott mindenképpen győznünk kell. Ezen kívül most sikerült megtudnom azt is, hogy a csapat bekerült a kézilabda Szerb Kupa elődöntőjébe. A Metaloplastikát kaptuk ellenfélnek, a túloldalon a Spartak Vojput és a Vojvodina fognak összecsapni. Az elődöntő és a döntő pedig június 2-3. között fog zajlani a šabaci városi sportcsarnokban.



 (képek: Facebook/Restoran stadiona Partizan)

A rájátszás jelenlegi állása:
1. Vojvodina 15 pont
2. Metaloplastika 15 pont
3. Partizan 10 pont
4. Spartak Vojput 7 pont
5. Sloga 5 pont
6. CZ 2 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése