2016. május 16., hétfő

Ragbi Klub Partizan - RK Rad Mozzart 25:15

Volt vasárnap egy rögbimeccs is, amiről így utólag értesültem. Sebaj, jobb utólag, mint soha.
A rugbyserbia.com oldal szerint ez a mérkőzés rangadónak számított, ehhez képest már a 4. percben megszereztük a vezetést, Nikola Glišić vitte célba a labdát, Đorđe Preradojević pedig simán berúgta a jutalomrúgást (5:0). A csapat végig bátran, aggresszíven támadott, ennek az lett az eredménye, hogy a 8. percben már 12:0-ra vezettünk (Igor Dejanović ért a célba a labdával).
A 14. percben meg már 17:0 volt, Velibor Srećković is beköszönt. A Rad próbálta összekapni magát és rendezni a sorait, elég kevés sikerrel. A félidő vége előtt, biztos ami biztos alapon 20:0-ra növeltük az előnyünket, Aleksandar Radić vitte be a labdát a célba.
A második félidőben már jóval bátrabban támadtak a vendégek, a 45. percben szépítettek (20:5). A Partizan védelme viszont remekül működött, emellett a kontratámadásaink is veszélyesek voltak - annyira, hogy a 63. percben Aleksandar Krstić drop góljával 20 pontos lett az előnyünk (25:5). A Rad nem adta fel. Nem sokkal később újabb pontokat szereztek, majd kevéssel a vége előtt megint bevitték a labdát a célba (25:15).
Van néhány kép is a meccsről:



(képek: rugbyserbia.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése