2016. május 10., kedd

RK Partizan - Spartak Vojput 26:24 (rájátszás, 6. forduló)

Hihetetlen, hogy egy vasárnap lejátszott mérkőzéshez még kedden sincs semmi anyag azon az egy nyamvadt játékvezetői jelentésen kívül, amiből rendszeresen igyekszem kihámozni meccs után a történteket. A szuperliga honlapján lótúró sincs, a Facebook-oldaluk meg olyan, mintha a play-offban kizárólag a Vojvodina meg a Crvena Zvezda játszana, a többi csapat meg mintha nem is létezne. Pedig a rájátszás egyre jobban kezd kiélesedni, három forduló van már csak hátra, pont most kéne ezerrel nyomni az információt. De nem. Még a patinás Sportski žurnal is kénytelen az egyetlen rendelkezésre álló jelentésből dolgozni, és ez mindent elmond.
Egyetlen képet tudtam szerezni erről a mérkőzésről, azt is úgy loptam a Spartak honlapjáról. Nekik ezúton is köszönet érte.

Az első félidőben fölényesen vezettünk. 5:2, 7:3, 9:6, 12:8 és így tovább. Mi játszottunk, a Spartak asszisztált. 16:11 lett a félidő vége.

Egyébként meg sok szeretettel puszilom azt is, aki berakta ezt a mérkőzést vasárnap délelőtt 11:30-ra.

A második félidő még simábbnak tűnt az elején (20:11, 22:15). Valahol a 48. perc környékén kezdett necces lenni, amikor 23:17-ről feljött a Spartak 23:20-ra (ha jól láttam, pont akkor állították ki 2 percre Radojkovićot). Gyorsan korrigáltunk 25:20-ra Kukić és Živković góljaival (52. perc).
Aztán kiállították Popovićot is az 57. percben, itt tudott feljönni a Spartak 26:23-ra. Utána biztos, ami biztos, Mršulját is kiállították a bírók, a Spartak pedig bedobta az utolsó gólt hajszálpontosan a végét jelző duda előtt.
A mérkőzés hőse a fantasztikusan brillírozó Mihajlo Radojković volt 10 góllal. Őt követi Nemanja Živković (5), Živan Pešić (4), Aleksa Maksić (3), Lazar Kukić (2), illetve Ivan Popović és Igor Mršulja (1-1).

Partizan-össztűz Đekićre, a Spartak ötösére
(kép: rkspartakvojput.com)

A rájátszás jelenlegi állása:
1. Metaloplastika 10 pont
2. Vojvodina 9 pont
3. Partizan 8 pont
4. Spartak Vojput 5 pont
5. CZ 2 pont
6. Sloga 2 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése