2016. május 8., vasárnap

Radnički Kragujevac - VK Partizan 3:11 (play-off, elődöntő, 2. meccs)

Nem tudom, ki találta ezt így ki, hogy a vízilabdameccs pont egy időben legyen a focival. Mert biztos nem én lettem volna az egyetlen, aki szívesen megnézte volna, hogy trancsírozzák szét módszeresen a pólósok a kragujevaciakat és hogy vonulnak be a döntőbe lengő lobogókkal. (Mert ráadásul a meccset megint élőben közvetítették a Youtube-on.) Mindenesetre millió puszi az összes illetékesnek.

Amúgy meg sima ügy volt. Az előző mérkőzés 9:2-je után ez már nem jelenthetett semmilyen gondot.
Nem is jelentett. Az első negyedben izomból 1:5-re lenyomtuk a hazaiakat. Gogov nyitotta a sort, Subotić és Jakšić követték (0:3). Itt jött egy Radnički-gól (1:3), de Subotić és Drašović nem igazán engedtek semmiféle teret a hazai reményeknek (1:5).
A második negyedben a kragujevaciak letámadták a Partizant. Szereztek is még egy gólt (2:5), de aztán Rističević úgy döntött, hogy elég volt a jószívűségből és a félidő hátralévő részén a hazaiak összes próbálkozását kivédte. Közben a másik oldalon Gogov és Tanasković parádéztak, így a félidőt ötgólos előnnyel, 2:7-tel zártuk.
A második félidő sima ügy volt. A harmadik negyedben a Radnički még szerzett egy gólt, de lényegében mi irányítottuk a mérkőzést, ráadásul úgy, hogy nem is kellett különösebben odatenni magunkat. A végeredmény önmagáért beszél, a döntőben pedig a Crvena Zvezdával fogunk összecsapni, két győzelemig. Az első meccs május 22-én lesz.
Ennek a meccsnek pedig három hőse is van, Subotić, Jakšić és Gogov, mindhárman 2-2 gólt szereztek. A maradék öt gólon öt játékosunk osztozik: Gilen, Tigkas, Drašović, Tanasković és Radojević.

Itt meg Gogov, amint éppen lóbál
(kép: waterpolopartizan.rs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése