2014. április 29., kedd

Beharangozó - kosárlabda-rangadó és Nenad Maksić kézilabdaedző debütálása

Holnap 18 órakor kezdődik az RK Partizan-Metaloplastika kézilabda szuperliga mérkőzés a banjicai sportcsarnokban. Egyúttal ez lesz Nenad Maksić edző bemutatkozása is.
- Kicsit váratlanul jött az edzőség - mondta az új tréner. - Felkészületlenül nem ért, csak váratlanul. A vállsérülésem óta nyilvánvaló volt, hogy nem tudom folytatni az aktív játékot. Az elhatározásom az volt, hogy a következő szezontól mindenképpen az edzői gárdát erősítem - de az élet már csak olyan, hogy nem mindig mi döntünk arról, hogy a dolgok mikor történjenek.
A helyzet az, hogy a Partizan jelenleg tökutolsó a rájátszásban. Maksić azt mondta, szeretnének megcsípni egy olyan helyezést, ami jogosítaná a csapatot a SEHA-Ligában való részvételre. - Fejlődést kell mutatnunk, a játékosoknak össze kell szedniük magukat egyénileg is és csapatszinten is - mondta Maksić. - Egyelőre ez a legfontosabb.

A kosárlabdacsapat holnap este 7 órától rangadót vív. Poénkodhatnék, hogy úgy látszik, alacsonyan szállnak a rangadók az évnek ebben a szakában, de inkább nem.

Dől belőlem a temérdek szar poén, és még ráadásul ide is írom őket...

Duško Vujošević még az ABA Liga-fiaskó után mondta, hogy innentől kezdve a csapatnak a szerb szuperliga-győzelem az egyetlen esélye.
- Sportszerű mérkőzést várok a fair play szellemében - nyilatkozta a vezetőedző a holnapi rangadóval kapcsolatban. - Nem minden aggodalom nélkül megyünk neki a meccsnek, de fel kell készülnünk. Ennyi. Nyilván mindenre lehetetlen felkészülni.
- Ha az "örök ellenféllel" játszunk, akkor nemcsak a szokásos motivációval megyünk neki a mérkőzésnek. Nem szívesen használnám a "kötelezettség" szót, de tény, mindannyiunknak van kötelezettsége a csapattal, a szurkolókkal szemben - tette hozzá Vujošević.
Ami tény: a rájátszást jelenleg a CZ vezeti, a Partizan a második. A két csapat különbsége mindössze EGY!!! dobott pont. Aki megnyeri a holnapi derbit, az már többé-kevésbé a markában érezheti a bajnoki címet is.
A holnapi kosárlabdameccset az ArenaSport 1 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése