2014. április 16., szerda

Beharangozó - Jelen SuperLiga 24. forduló csütörtökön

Holnap, azaz április 17-én 18 órakor a Jagodinát fogadja a futballcsapat a Humska utcai stadionban.
Kezdem a jó hírrel.
Nemanja Kojić visszatér a Partizan soraiba. A csatárnak még az őszi szezonban eltört a lábközépcsontja, mostanra sikerült teljesen felépülnie. Egyúttal ez lesz az első mérkőzése egykori trénere, Marko Nikolić érkezése óta.
A Partizan vezetőedzője óvatosan fogalmazott a szokásos, meccsnap előtti sajtótájékoztatón. A Jagodina a 4. helyen áll a tabellán, tavaly megnyerték a Szerb Kupát, ráadásul idén is bejutottak a döntőbe. Nikolić szerint látszik rajtuk, hogy már régóta együtt vannak, összeszokottak és különösen kontratámadásban veszélyesek.
A Partizan részéről Darko Brašanac kihagyja a holnapi mérkőzést sárga lapjai miatt. Lukač és Lazović játéka kérdéses. A vezetőedző szerint ugyan mindkettőnek enyhe a sérülése, de valószínűleg ezt a mérkőzést ki kell hagyniuk. Kitért a Jagodina másodedzőjének vicceskedő megjegyzésére is. (Vladan Petrovićot megkérdezték tegnap egy sajtótájékoztatón, hogy szerinte kik a Partizan különösen veszélyes játékosai és melyek a csapat különösen erős pontjai. A másodedző a következőt válaszolta: "Igyekszünk [az erősségeiket] semlegesíteni, a sajátjainkra pedig koncentrálni. A magam részéről optimista vagyok, már egy hónapja mondom, hogy itt egy kis viccelődéssel, ott egy kis komolysággal megoldhatnánk a bajnoki cím kérdését.) Nikolić közölte, ő a maga részéről inkább nem kommentálja a Jagodina ötletét a bajnoki cím kérdésének megoldására. "A mérkőzéseknek a pályán kell eldőlniük minden csapat számára. Játsszon mindenki saját magáért, ne pedig másokért" - ezzel már a közelgő, Partizan-Crvena Zvezda rangadóra célzott.
A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése