2014. április 7., hétfő

Radnički Kragujevac - KK Partizan NIS 69:76

Azért nem semmi érzés egyből győzelemmel indítani a hazai bajnokságban.
Rázósan indult a történet, a félidőben még a kragujevaciak vezettek 44:41-re. Az első játékrész végén 28:22 volt az állás, Bogdanović a negyed végét jelző duda előtt egy másodperccel, félpályáról (!) dobta rá a labdát - és bement!
A második negyedben a durcás játékvezető kiosztotta Duško Vujošević vezetőedzőnek a második technikai faultot, így a továbbiakban Velimir Gašić másodedző irányította a Partizant. A lett Davis Bertans és Saša Pavlović két kézzel szórták a hárompontos dobásokat, és a részeredmény már fordulást mutatott: 16:19 volt a Partizan javára. Lassan beindulni látszott a híres "Parni valjak", a gőzhenger, de a hazaiak még mindig vezettek.
A második félidőben Pavlović, Joffrey Lauvergne és Đorđe Gagić vezetésével 19 ponttal megszórták a Kragujevacot (ebből Pavlović egymaga kilencet szerzett), amire a hazaiak csak egy árva 2 pontos dobással tudtak válaszolni. A gőzhenger annyira beindult, hogy a harmadik negyed részeredménye 6:19 (!) volt, a Partizan átvette a vezetést. (50:60)
Az utolsó negyedben, 5 perccel a vége előtt egy pontra csökkent a két csapat közti különbség. Gašić másodedző időt kért, majd Bertansnak és Pavlovićnak köszönhetően magabiztosabbá vált a belgrádiak előnye. A hazaiak részéről Marinović igyekezett belerondítani az örömbe, de 17 másodperccel a vége előtt, 69:72-es állásnál Bogdanović magához ragadta a kezdeményezést (és a labdát) és bebiztosította a Partizan győzelmét.

Radnički Kragujevac: Birčević (18), Lešić (11), Mlađan (11), Marinović (10), Kalinić (8), Dimić (5), Balmazović (4), Brkić (2), Novak, Janković, Jevtović
KK Partizan NIS: Pavlović (22), Bertans (15), Lauvergne (12), Gagić (10), Bogdanović (5), Milutinov (5), Andrić (3), Tepić (2), Musli (2), Dallo, Šalić, Bezbradica

A bajnokság állása:
1. Crvena Zvezda 2 pont
2. FMP 2 pont
3. Mega Vizura 2 pont
4. Partizan 2 pont
5. Radnički 1 pont
6. Crnokosa 1 pont
7. Metalac 1 pont
8. Borac 1 pont

Ui: Ha lesz videó, vagy lesznek képek, akkor update-olom a posztot.

Update: hoztam videót.



Sőt, mivel nagylelkű vagyok, megkapjátok Bogdan Bogdanović elképesztő, hihetetlen és fantasztikus félpályás dobását.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése