2014. április 9., szerda

A Partizan-Vojvodina meccs visszhangja

Szerb lapértesülések szerint a Partizan-Vojvodina mérkőzés játékvezetőjét, Darko Bogdanovićot 6 mérkőzésre elmeszelte a Szerb Labdarúgó Szövetség, miután egyértelműen és bizonyíthatóan hibázott a Vojvodina elleni 11-es ítélésekor. A Partizan vezetősége panaszt nyújtott be a szövetséghez a mérkőzés után - Dragan Đurić elnök egyenesen "megrendezett"-nek titulálta a bíró tevékenységét, hozzátéve, hogy nemcsak a mérkőzés, hanem az egész bajnokság végeredményét befolyásolhatja a jogtalanul megadott büntető.
A JB elnöke, Zdravko Jokić szerint a játékvezető teljesítménye "elégtelen" volt, így az elkövetkező hat fordulóban (kb. majdnem a bajnokság végéig) nem vezethet egy meccset sem.
Ha az egyik végéről nézzük, akkor remek, hogy a kritkán aluli játékvezetés nem maradt büntetlenül, de az eredmény attól még eredmény marad, a mérkőzést nem fogják újrajátszani... Ugyanakkor, ha a másik oldalát nézzük, örülni kell, hogy a bíró "teljesítményének" meglett a következménye. (Nem minden esetben volt erre példa...)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése