2014. április 11., péntek

Beharangozó - dőzs

Holnap minden lesz, mint egy jó bazárban.
16 órakor a futballcsapat kezd az FK Javor ellen Ivanjicában, a Jelen SuperLiga 23. fordulójában. A Javor jelenleg a 13. a tabellán (összesen 16 csapat vesz részt a bajnokságban), így elvileg kötelező a győzelem. Slavenko Kuzeljević, a Javor vezetőedzője azonban kijelentette: nekik az égvilágon semmi veszítenivalójuk nincs, így a Partizan ne is álmodjon, hogy könnyű meccs lesz. (Nyilván ez része a mérkőzések előtti hangulatcsinálásnak...) Egy biztos: a beszámolók szerint nagyon várják Ivanjicában a Partizant és egészen biztosan telt ház lesz a városi stadionban.
A másik oldalon Marko Nikolić vezetőedző már nem volt ilyen vicces kedvében, elsősorban még a múlt heti pontvesztés miatt a Vojvodina ellen. Másrészt Trajković és Volkov kénytelenek lesznek kihagyni a Javor elleni mérkőzést, előbbi a kiállítása, utóbbi a sárga lapjai miatt. A csapat ennek ellenére már nagyon várja az összecsapást, kemény mérkőzésre számítanak. Nikolić szerint hajlandóak akár harcolni is. (Szerbül tudóknak: Marko Nikolić előbbi megjegyzése egy szójáték volt, a "vojevati" igét használta a "harcolni" szóra, amelynek szótöve megegyezik a Vojvodináéval.)
17 órakor a vízilabdacsapat játszik a szerb A liga elődöntőjében, a változatosság kedvéért a Radnički ellen, ismét a banjicai uszodában. Holnap a visszavágókra kerül sor, az előző mérkőzést 12:8-ra nyerték a kragujevaciak.
Végül, 18 órakor a kézilabdacsapat lép pályára - a Vojvodina ellen. A szerb kézilabda szuperliga felső házában játszanak, miután mindkét csapat kiesett a SEHA Ligából. Természetesen a Partizan számára kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény.
A futballmérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése