2014. április 21., hétfő

Beharangozó - Napredak-FK Partizan kedden

Holnap a Partizan a kruševaci Napredak ellen lép pályára idegenben a Jelen SuperLiga 25. fordulójában. A Humska utcában érezhetően feszült a légkör, fejben már mindenki a szombati rangadóra készül. Marko Nikolić vezetőedző nem is csinál ebből titkot.
- Kijelenthetjük, hogy ez lesz most a szezon legfontosabb és legnehezebb mérkőzése - fogalmazott. - Az összes eddigi munkánknak a Napredak elleni 90 percben kell majd megnyilvánulnia. Itt kell minden játékosnak látnia, hogy rendelkeznek-e a kellő erőnléttel, motivációval és elszántsággal, hogy megnyerjék a meccset. Ez a találkozó talán még fontosabb is, mint a szombati rangadó. Természetesen mindegyik mérkőzésünk nagyon fontos, de ez még a többinél is fontosabb.
A vezetőedző továbbá elárulta, a csapat berkeiben most tilos kiejteni a "rangadó" szót. Jelenleg minden erejükkel a Napredak elleni mérkőzésre igyekeznek koncentrálni. Kijelentette továbbá: hisz abban, hogy a hét végére a Partizan lesz a tabella élén.
- Nem mondom, hogy ez könnyű lesz - tette hozzá. - De jogunk van a reményhez. Hiszek a játékosaimban.
Felmerült a kérdés, hogy a három meccses eltiltását letöltő Nikola Ninković miért csak 15 percet kapott az elmúlt mérkőzésen.
- Minden játékos annyi időt kap, amennyit megérdemel. A pályán egyszerre csak 11 játékos tartózkodhat; van olyan, aki sokkal kevesebb időt kap, mint amennyit érdemelne. Hangsúlyozom azonban, a pályán töltött idő egyenesen arányos az edzésen végzett munkával.
A Napredak elleni mérkőzést Vulićević a sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni. A mérkőzést holnap 16 órától élőben közvetíti az ArenaSport 1.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése