2015. november 30., hétfő

HK Partizan - HK Vojvodina 12:1 (szerb jégkorongliga, 2. forduló)

Miközben a kosarasok a horvátokkal birkóztak, addig a jégkorongcsapat egy vidám edzőmeccs keretében átrobogott a vajdaságiakon.
Az érdekessége ennek a mérkőzésnek az, hogy a két csapat utoljára a 2008/09-es bajnokság idején találkozott utoljára (és akkor is félbeszakadt a meccs, mert a Vojvodina öltözője kigyulladt és mindenük elégett a tűzben).
Most viszont az volt, hogy Marko Milovanović és Dimitrije Filipović a hátukra kapták a csapatot, és előbbi egy mesterhármassal (plusz két gólpasszal), utóbbi öt gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy lemossuk az újvidéki csapatot. Az első harmadban, 12 perc után már 3:0 volt az állás (gólszerzők: Milovanović, Korsikov, Nemanja Janković), aztán 4 perc alatt újabb 4 gólt szereztünk, az első játékrész végén 7:0-ra vezettünk. A második harmadban Raković is beköszönt (8:0), Janković hozott egy újabb találatot (9:0) és még mindig csak 26 perc telt el a játékból. Aztán kicsit lecsendesült az iram - nekünk tökjó volt az eredmény, a Vojvodinának pedig az istenért sem jött össze semmi. Végül, nagy nehezen, emberelőnyből Milan Nikolić betalált, ő szerezte a vendégek becsületgólját. A negyed viszont még nem ért véget. 26 másodperccel a végét jelző duda előtt Vlaszov bevágott egy újabb gólt, a Partizan 10:1-gyel várhatta a finálét.
Az utolsó negyedben Čuković szerzett két gólt, az egyiket még a legelején, a másikat már a vége felé.
Lehetett ünnepelni.


További gólszerző: Sztaniszlav Izvekov
A vége 12:1 lett, a Partizan következő mérkőzése pedig az örökrangadó lesz holnap (ha minden igaz...) este fél 6-tól.
Képek a mérkőzésről:





(képek: Facebook/Hokejaški klub Partizan (Fan page))

A bajnokság jelenlegi állása:
1. Partizan 6 pont
2. Tisza Volán 6 pont
3. CZ 3 pont*
4. NS Stars 0 pont*
5. Vojvodina 0 pont
6. Red Team 0 pont
7. HK Vitez 0 pont**

* - idáig csak egy mérkőzést játszott
** - még egy mérkőzése sem volt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése