2015. november 18., szerda

VK Partizan - VK Banjica 14:3 (Szerb Kupa negyeddöntő)

Friss, mint a gyöngyharmat, épp most ért véget a meccs, az eredmény máris tálalva, csak nektek.

Remélem, értékelitek...

A Szerb Kupa negyeddöntője egy laza, házon belüli edzőmeccs volt (a VK Banjica ugyanis a Partizan juniorcsapata - jobban mondva azok a juniorok, akik már szerepelhetnek felnőttbajnokságban).
Az első negyedben mindkét oldalon egy-egy gól született. Az elsőt a Partizan Banjica játékosa, Radonjić szerezte, nem sokkal később Gogov egyenlített. Aztán a negyed hátralévő részében mindkét csapat főleg azzal volt elfoglalva, hogy a kapufát lőtte szét.
A második negyedtől már kezdett előjönni a két csapat közötti különbség. A félidőben már 5:1-re vezettünk, ez a harmadik negyed végére már 12:1 (!!!) lett. A fináléban a Banjica bedobott még két gólt, de mi is hoztunk kettőt, így be is állítottuk a végeredményt. (14:3)
A mérkőzés hőse Mateja Asanović lett 4 góllal. Őt követi Nikola Jakšić (3). Draško Gogov és Lukas Gilen két-két gólt szereztek, Đorđe Vučinić, Gavril Subotić és Filip Radojević egyet-egyet.
Annyit még érdemes tudni a mérkőzésről, hogy Vladimir Vujasinović vezetőedző a tribünről nézte végig a mérkőzést, átadva erre a mérkőzésre a posztját Miloš Ćirić másodedzőnek. Ezen kívül a régóta sérült Ognjen Stojanović lassan gyógyul (műteni kellett egy sérülése után), de még mindig nem jött rendbe annyira, hogy mérkőzéseken szerepelhessen.
A Partizan vízilabdacsapata ezzel bejutott a Szerb Kupa elődöntőjébe. A mérkőzéseket december 5-én, ill. 6-án játsszák.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése