2015. november 20., péntek

Mornar - VK Partizan 6:12 (Triglav Liga, 9. forduló)

Ez a meg nem adott gólok meccse volt.

(screenshot)

Az első negyedben néhány próbálkozás után végül Asanović talált be elsőnek (0:1). Utána Gogov is betalált, de a bíró valamiért nem adta meg a gólt. Sőt, Radojević is rálőtt, be is ment, de a bíró ezt sem adta meg. 0:3 helyett 0:1 volt az állás.
Az volt a szerencsénk, hogy a túloldalon Rističević egy betonfal állhatatosságával védett.
Aztán Jakšić gólját végre megadták (0:2). Itt, már egészen a vége felé becsúszott egy horvát találat is (1:2), de biztos, ami biztos, Manojlović még bezúzott egyet a duda előtt. 1:3 lett az első negyed végeredménye.
A második negyedben büntetőt kaptunk. Előtte támadt egy nagy kavarodás a horvát kapu előtt, aztán csak annyit lehetet látni, hogy a bíró sípol, a Mornar edzője élénken magyaráz, a bíró az orra alá dörgöli a sárga lapot és integet, hogy büntető a Partizannak. Remek, Jakšić sürgősen értékesítette (1:4). Itt a horvátok elkezdtek folyamatosan támadni. Komoly nyomás alá helyezték a kapunkat, de Rističević Buddha-arckifejezéssel védte ki az összes próbálkozásukat. (Vagy éppen a védelmünk blokkolta a lövéseket.) Ezzel együtt feljöttek 3:4-re, de ezek után Subotić dobott egy gólt, majd egyből Drašović is. A hazaiak még dobtak egyet a vége előtt, 4:6 lett a félidő eredménye.
A harmadik negyedben a bíró megint elvett tőlünk egy gólt (Subotić lőtte rá, a játékvezetőnek valamiért nem tetszett), sőt, ezek után nyakunkba sóztak egy kettős kiállítást is.
De Rističevićnek még kettős emberelőnyből sem tudtak gólt lőni a horvátok. Rističević egymaga volt a nándorfehérvári ütközet szerb-magyar védő alakulata az túlerőben emberelőnyben lévő törökök horvátok ellen. Az nem igaz, hogy a Partizan kapusa megint milyen védéseket produkált. A bírók két kézzel szórták a horvátoknak az emberelőnyt, de egyiket sem tudták értékesíteni. Asanović viszont betalált (4:7). Lazić is lőtt egyet (4:8). A hazaiak megint a negyed vége előtt passzíroztak be egy gólt, 5:8 lett az állás.
Az utolsó negyedben közel két és fél perc pankráció után végül Gogov talált be (5:9). Utána Jakšić, emberelőnyből (5:10).

Jakšić professzor tanítja a horvátokat, hogy kell emberelőnyt kihasználni, bruhahahaha

A hazaiak kezdtek szétesni, mi meg ráértünk. Rističević megbízhatóan a helyén volt és még az sem keltett nagy zavart, hogy Asanovićra ráfújták a bírók a harmadik személyi hibát és ki is pontozódott. Aztán a biztonság kedvéért a horvátoknak sem adtak meg egy gólt. Másfél perc sem volt hátra, amikor Lazić újra betalált (5:11). Aztán itt a stream lehalt egy pár másodpercre, pont sikerült kihagyni a horvátok hatodik gólját és a Partizan 12. találatát. (A mérkőzés utáni statisztikát végigfutva azt hiszem, Radojević lőtte, de javítsatok ki, ha nem.)
A mérkőzés hőse Dimitrije Rističević lett, a góllövők közül pedig Nikola Jakšić, 3 góllal. Mateja Asanović és Đorđe Lazić két-két gólt szerzett, a többiek (Marko Manojlović, Gavril Subotić, Radomir Drašović, Draško Gogov és Filip Radojević) egyet-egyet.

Tabella később.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése