2015. november 23., hétfő

Red Team - HK Partizan 1:12 (szerb jégkorongliga, 1. forduló)

Végre-valahára megkezdődött a jégkorongbajnokság is. A legelső fordulóban az újonc Red Team fogadta a Partizan csapatát a Pionir Ice Hall-ban.

Nem tévesztendő össze a szurkolók által olykor "red team"-nek csúfolt ősellenséggel. A Red Team egy 2008-ban alakult csapat, és a céljuk elsősorban az, hogy a gyerekek körében megszerettesség a jégkorongot. Egészen mostanáig csak ifjúsági csapatuk volt, ebben a szezonban indítottak először felnőttcsapatot.

Ezek után a tavalyi bajnok gőzhenger-üzemmódban végigrobogott a házigazdákon és legázolta őket 11 gólos különbséggel.
Az első harmadban már 4:0-ra vezettünk. A második harmadban ez már 10:0 volt, végül az utolsó harmadban lőttünk még kettőt, itt sikerült a Red Team-nek beszuszakolnia egyetlenegy becsületgólt.
A nap két hőse Pavle Ogrizović és az orosz Sztaniszlav Izvekov, mindketten 3-3 gólt szereztek. 1-1 gólt lőtt Nemanja Janković, Nenad Raković, Marko Brkušanin, Boban Čuković, Miodrag Pavlović és a szintén orosz Artem Korsikov.

Ha lesz bármilyen kép- vagy videóanyag, esetleg további részletek, akkor egyből frissítem a posztot. (Szokott lenni, mert a jégkorongosok jó fejek és mindig kiraknak valamit a meccseikről, legfeljebb egy kicsit várni kell.)

Update: képek a meccsről



(képek: Hokejaški klub Partizan (Fan page))

A bajnokság jelenlegi állása:
1. CZ 3 pont
2. Partizan 3 pont
3. Tisza Volán 3 pont
4. Vojvodina 0 pont
5. Red Team 0 pont**
6. NS Stars 0 pont*
7. Vitez 0 pont*

* - még egy mérkőzést sem játszottak
** - már két mérkőzést lejátszott



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése