2015. november 12., csütörtök

OK Partizan - Ribnica 3:0 (szuperliga, 4. forduló)

Úgy volt, hogy az RTS 2 közvetíti ezt a meccset.

Nem tudtam róla, mert sehol senki nem említette. Úgy sikerült róla félfüllel tudomást szerezni.

De nem közvetítette. Sőt, még live score sem volt a szuperliga honlapján a második szett közepéig. (Még szerencse, hogy a sofascore.com legalább működött.)
A rendelkezésre álló infó megint minimális, lényeg, hogy az első szettben kisebb-nagyobb különbséggel, de végig magabiztosan vezettünk, meg is nyertük 25:22-re.
A második játékrész már szorosabb volt, itt a különbség már legfeljebb 1 pont volt, a vendégek szorongattak, de itt is végig vezettünk, 25:23 lett a vége.
A harmadik szett már húzósabb volt, vagy mi kezdtünk egy kicsit kifáradni, vagy a Ribnica kapott vérszemet, vagy mind a kettő, de az elején sikerült megszerezniük a vezetést. Kb. 9:9-ig tartották is magukat, aztán mozgósítottuk a tartalék energiákat, nekigyürkőztünk, átvettük a vezetést és nagy csatában megnyertük az utolsó játékrészt is 25:22-re.
A nap két hőse Boris Buša és Dimitrije Pantić, mindketten 14-14 pontot szereztek. Őket követi Luka Veličković (13 pont), Dušan Lopar (9 pont), Aleksa Polomac (6 pont), valamint Ivan Kostić és Nemanja Jokanović (1-1 pont).

Kép, videó, egyéb nincs, ne is várjátok, mert egy sportoldal sem veszi a fáradságot, hogy a röplabda szuperligáról írjon, ráadásul még a Wienerliga (a szuperliga hivatalos neve) is ellustult, mert képeket már ki tudja, mióta nem töltenek fel a honlapra, ráadásul az utóbbi időben már összefoglaló videók sincsenek a Youtube-on. Ezt a két képet is úgy loptam a röplabdaszövetség honlapjáról. 

Aleksa Polomac

Boris Buša
(képek: ossrb.org)

Tabella majd a hétvégén lesz.

Update: a bajnokság jelenlegi állása
1. Vojvodina 9 pont
2. Klek 8 pont
3. Niš 7 pont
4. Novi Pazar 7 pont*
5. CZ 6 pont*
6. Spartak Ljig 6 pont
7. Partizan 6 pont
8. Radnički 5 pont
9. Ribnica 2 pont
10. Inđija 1 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése