2015. november 30., hétfő

Radnički Kragujevac - OK Partizan 3:1 (szuperliga, 6. forduló)

Tegnap még két mérkőzésen szerepeltek a Partizan csapatai. A röplabdások Kragujevacba látogattak.
Nos, ezen nincs mit szépíteni. Úgy elvertek minket, hogy a fal adta a másikat.
Pedig itt is olyan jól indult a dolog. Az első szettet megnyertük 16:25-re. Tök simának tűnt a mérkőzés, Veličković és Lopar lehet, hogy még vicceket is meséltek egymásnak forgás közben. Aztán valami történhetett, mert a második szettre rémesen felszívta magát a Radnički, annyira, hogy 25:9-re (!!!) győztek. (Már a legelején elhúztak 8:2-re, nem tudni, miféle fekete mágiával.)
A harmadik részre Vladimir Vasović valahogy rendet tehetett a fejekben. Ugyan a Kragujevac végig vezetett (nagy valószínűséggel), de az eredmény már sokkal szorosabb volt. 27:25-re nyerték a hazaiak a szettet, itt már vezettek 2:1-re, de a remény még mindig nem volt elveszve.
A baj csak az volt, hogy a Kragujevac ellentmondást nem tűrően elvitte a negyedik, egyben utolsó szettet is. 25:19 lett a vége, ezzel a Radnički 3:1-re megnyerte a mérkőzést.
A meccs hőse Luka Veličković volt 11 ponttal. Őt követi Aleksa Polomac (9), Boris Buša és Marko Popović (8-8), Dušan Lopar (7), Dimtrije Pantić és Vukasin Nedeljković (3-3), valamint Ivan Kostić (2).

A bajnokság jelenlegi állása:
1. Vojvodina 15 pont
2. Novi Pazar 13 pont*
3. CZ 12 pont*
4. Niš 9 pont
5. Spartak Ljig 9 pont
6. Klek 8 pont
7. Radnički 8 pont
8. Partizan 7 pont
9. Ribnica 5 pont
10. Inđija 1 pont

A *-gal jelzett csapatok eddig 5 mérkőzést játszottak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése