2015. november 28., szombat

VK Partizan - Galatasaray 9:8 (Bajnokok Ligája, 3 forduló)

Tisztára ki tudok akadni, amikor az RTS 2 (és kizárólag az RTS 2) közvetít valami mérkőzést, mert szinte 100 %, hogy pont akkor fog az összes működő stream lehalni. Nehezítő fokozatként a nemzetközi streamoldalakon sehol sem volt link a mérkőzéshez

a törökök nem közvetítettek? Se senki más? Ezt nem hiszem el

maradt a malmozás, meg a várakozás, amíg Szurkolótárs galambpostával értesít a végeredményről.
De győztünk, és ez a lényeg.

(kép: Twitter)

A fiúk kisétáltak a medence szélére, körbemosolyogtak, beplaccsogtak a vízbe, aztán a Galatasaray megszerezte a vezetést (0:1). Radojević egy balkezes bombával egyenlített (1:1), de a negyed vége előtt a vendégek csak visszaszerezték a vezetést (1:2).
Aztán a második negyedben jött Gavril Subotić és kiegyenlített (2:2). Sőt, Lazić góljával átvettük a vezetést (3:2). Utána egymás után hullottak a gólok mind a két oldalon. 4:4 volt az állás, amikor a félildő vége előtt Subotić bezúzott egy újabb gólt. 5:4-gyel mentünk félidőre.
A harmadik negyedben Drašović és Radojević jött, látott és máris 7:4 volt az állás. Jakšić értékesített egy büntetőt (8:4).
A kapuban pedig Rističević megint kivédte az ellenfél összes próbálkozását.
A negyed végén a törökök lőttek egy gólt, 8:5-tel mehettünk a fináléra.
Az utolsó negyedre a Galatasaray felszívta magát. Feljöttek 8:6-ra, itt Jakšić dobott egyet (9:6). A törökök nem hagyták magukat. Valószínűleg az összes erőtartalékukat mozgósították, feljöttek 9:8-ra. De nem sikerült pontot szerezniük.

(kép: Facebook/Partizan is life)

A mérkőzés hőse Dimitrije Rističević volt 10 védéssel, a mezőnyjátékosok közül pedig Gavril Subotić három góllal. Őt követi Jakšić és Radojević (2-2 gól). Lazić és Drašović 1-1 gólt szereztek.

Gavril Subotić
(kép: mozzartsport.com)

Tabella később lesz.

Update: a B csoport jelenlegi állása
1. Pro Recco 9 pont
2. Dubrovnik 9 pont
3. Szolnok 6 pont
4. Partizan 3 pont
5. OSC Budapest 0 pont
6. Galatasaray 0 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése