2015. december 1., kedd

HK Crvena Zvezda - HK Partizan 7:4 (szerb jégkorongliga, 3. forduló)

Ez a meccs egy rémálom volt.
Pedig a kezdet nem is volt rossz. Kikorcsolyáztunk a jégre és elkezdődött a bunyó. Néha azért jégkorongoztunk is. Nagyon sokáig, majdnem az első harmad végéig 0:0 volt az állás, aztán a vége előtt egy-két pecen belül rögtön két gólt is lőttünk (Korsikov és Brkušanin jóvoltából). 0:2 lett a harmad vége, az élet szép volt.
Itt még.
Kimentünk a második harmadra, folytatódott a bunyó, a Zvezdának az elején sikerült bepasszíroznia egy gólt (1:2). Nagyon nyomtak a vörösök, látszott, hogy piszokul szeretnének egyenlíteni.
Ezek után Milovanović kapitány belőtte a világ legpimaszabb gólját. 1:3, ráadásul a gól után a Zvezda mintha megomlott volna. A nyomasztó fölényük eltűnt, a Partizan viszont egyre többet támadott.
Meg is lett az eredménye. Raković bevágta a negyedik gólunkat. 1:4
Aztán itt történt valami. Janković lőtt egy hatalmas gólt, de a bírók valamiért nem adták meg. (Közben a túloldalon a Zvezda gólját is érvénytelenítették, miközben a kapusunkat vagy ketten gyepálták egyszerre.) A végén viszont csak bekotortak egy gólt... 2:4 volt a második harmad végén az állás.
És itt jött a mélyrepülés.
A harmadik harmadban a Zvezda pikkpakk kiegyenlített (4:4).
Aztán a vezetést is átvette (5:4).
Mi meg valahogy szétestünk. Ne kérdezzétek, hogyan és miért, fogalmam sincs. Pedig nyomtunk ezerrel, folyamatosan támadtunk, de az istennek nem jött össze semmi. A Zvezda játékosai pedig gonosz vigyorral kihasználták a hibáinkat és belőttek még egy gólt (6:4). Egy ponton akkora verekedés volt a jégen, hogy még mintha a bíró is kapott volna egy maflást... Próbálkoztunk tovább, de vészesen fogyott az idő. És a legvégén, amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél szarabb nem lehet, a Zvezda bekotort egy gólt a töküres kapunkba. 7:4. És már szólt is a végét jelző duda.

Valaki nem tudja, hová lett a kapusunk az utolsó percekre? Nem, ez most nem valami keserű poénkodás, tényleg nem láttam sehol a kapusunkat. (Vagy megyek a szemészetre.)

Képek a mérkőzésről:






(képek: Facebook/Savez hokeja na ledu Srbije)

Tabella később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése