2015. december 21., hétfő

HK Partizan - NS Stars 5:1 (szerb jégkorongliga)

Már nem is tudom, hányadik forduló (vagy hányadiknak kellene lennie...), annyi volt az elmúlt időszakban az elmaradt vagy elhalasztott meccs. Majd a bajnokság legvégén idehegesztem az összesített tabellát, ha más nem, hát az 100 %-ig biztos lesz.
Tegnap a fiaink az újvidéki NS Stars-zal csapott össze. A legelső harmadban még a vendégek vezettek, állítólag betonkemény volt a védelmük.
A legelső harmadban.
Tovább már nem.
Mert a második harmadban Marko Milovanović kiegyenlített (Nemanja Janković és az amerikai tanulmányútról nemrég hazatért, ifjúsági válogatott Lazar Leštarić lelkes asszisztálásával). Öt és fél perccel később már a vezetést is átvettük, Srđan Ristić lőtte a gólt, Marko Brkušanin adta hozzá a gólpasszt. Majd három perccel a harmad vége előtt Dragan Komazec jött, látott és lőtt, 3:1-gyel várhattuk a finálét.
Az utolsó negyedben az újvidékiek sorban kapták a 2 perces kiállításokat és ez rendesen meg is bosszulta magát. A védelmük darabokra tört, Nemanja Janković pedig ezt jól ki is használta (4:1, gólpassz: Marko Milovanović). Végül Marko Brkušanin kapta a korongot, nekilódult és be is vágta, ahogy kell. 5:1
Vannak képek is.

Pavle Ogrizovićot próbálja semlegesíteni az NS egyik játékosa - sikertelenül

Nenad Raković

Marko Brkušanin épp meglép a koronggal

Srđan Ristić egy tömegjelenet kellős közepén, Kravljanac próbál a segítségére sietni, Milovanović távolról figyel

 Marko Milovanović megállíthatatlan

Ogrizović, amint a korongért harcol
(képek: Facebook/Hokejaški klub Partizan (Fan page))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése