2015. december 4., péntek

VK Partizan - Crvena Zvezda 14:3 (Szerb Kupa, elődöntő)

MEGNYERTÜK!!!
Mit megnyertük, átgázoltunk rajtuk, felnégyeltük őket, széttéptük őket darabokra és megástuk a sírjukat. Aztán eltemettük őket 3 méter mélyre.

Megint nem volt egyetlen hozzáférhető stream sem, az RTS mintha mindent letiltott volna a határokon kívül. Maradt megint a várakozás Szurkolótárs üzenetére.

Szóval az volt, hogy a Zvezda talán az első negyedben volt valamennyire egyenrangú ellenfele a Partizannak. Subotić már a legelején bezúzott egy gólt, itt a Zvezda még egyenlített. Sebaj, Subotić gyorsan dobott még egyet, visszaszereztük a vezetést.
Sőt,
3:1, Tanasković.
Jöhetett a második negyed.
4:1.
5:1.

Itt üzent Szurkolótárs, hogy az RTS egész egyszerűen megszakította a közvetítést, mert az egyik puffadt fejű politikusnak pont most kellett valami bejelentést tennie, és azt természetesen az RTS 2-nek kellett élőben közvetítenie, naná. Mintha nem lenne még három másik istenverte közszolgálati csatorna. Nem, bakker, nem, RTS 2, hadd tudja a jónép a fontossági sorrendet.

Sebaj. Továbbra is vezettünk. A félidőben már 7:1 volt az előnyünk.
A harmadik negyedben tovább folytatódott a kedélyes edzőmeccs. A Zvezda ugyan bedobott egy gólt, mi viszont ötöt. 12:2 volt az előnyünk a finálé előtt. A legutolsó negyedben "csak" két gólt szereztünk (hiába na, tartalékolni kell a holnapi döntőre), a vörösök bedobtak még egyet.
A nap hőse természetesen Gavril Subotić 4 góllal. Őt követi egy sor kétgólos játékos (Marko Manojlović, Radomir Drašović, Draško Gogov és Đorđe Tanasković). Egy-egy gólt szerzett Đorđe Vučinić és Filip Radojević.

(kép: hotsport.rs)

Döntő holnap este 20:30-tól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése