2015. május 8., péntek

VK Partizan - VK Crvena Zvezda 7:7, büntetőkkel 11:10 (szerb liga rájátszás elődöntő, 3. meccs)

MEGCSINÁLTUK!!!!
BENT VAGYUNK A DÖNTŐBEN!!!!
Halál volt és feltámadás. Dráma. Szívroham. Könnyek. Minden, ami egy rohadt jó meccshez kell.

Csak normálisan működő stream, az nem volt. Az egyetlen, ami volt, tiszta tüdőbajos volt, percenként összeomlott. Részletek vannak csak meg a meccsből. 
De kit érdekel?! Győztünk!!!

(kép: Twitter)

Az volt, hogy az első negyed végére a vörösök vezettek 1:2-re. Mind a két csapat síkideg volt, ráadásul még a legelején Subotićot végleg kiállították a bírók. A második negyedben a vörösök még két gólt bevágtak. Rémes volt. Pedig Rističević hatalmasakat védett a kapuban, de úgy tűnt, hogy összeroppantanak minket.
Ráadásul a harmadik negyedben dobtak még egy gólt. 1:5. Kész. Ott megy a döntő. Pápá, bajnoki álmok. Mehetünk is haza, oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló.

(kép: mozzartsport.com)

Őszinte leszek: halvány fogalmam sincs, hogy itt mi történt. Nem tudom, hogy Vladimir Vujasinović mit mondott és mit nem a csapatnak. Bármibe lefogadom, hogy még ők maguk se tudják igazán. De ami biztos: a Partizan megrázta magát. Először Jakšić jött egy irtózatosan szemtelen troll góllal. (2:5) Nem sokkal később Gilen jött, a kapufa belső oldaláról pattant a labda a gólvonalon túlra (3:5).
Az utolsó negyedben végigrobogtunk a Zvezdán. Újra Jakšić, egy távoli bombalövést helyezett a kapuba, Šefiknek esélye sem volt (4:5). Aztán Mandić büntetőből egyenlített, szétszaggatta a hálót (5:5). Itt a Sírásók már szétrúgták a banjicai uszoda négy falát örömükben, de a java még hátravolt.
4 perccel a vége előtt Mandić irtózatos, hatalmas, fantasztikus bombagólt vágott. Bal kézzel, távolról, ellenállhatatlanul. Megszerezte a vezetést (6:5).

(kép: mozzartsport.com)

Közben nem szabad megfeledkezni Rističevićről, aki csodákat művelt a kapuban.
Aztán megint Mandić.
Bal kézzel. Irtózatos, távoli, védhetetlen bomba. 7:5. 7:5!!! Amikor nem sokkal korábban még 1:5 volt, az ember akár meg is ásathatta volna a saját sírját a Sírásókkal.
A Zvezda pedig nem hagyta magát. Agyoncsaphatatlanok voltak. 9 másodperccel a vége előtt egyenlítettek. Agyhalál. Ronggyá foszlott idegek.
Büntetőpárbaj.
És megnyertük.
Megnyertük!!!!


Egy videó a góljainkkal:


Ez a meccs vége, a jól megérdemelt ünnepléssel:


Ez pedig 13 perc üvöltés és masszív boldogság:


Döntő 1. mérkőzése: szombaton 18:45-től a Radnički Kragujevac ellen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése