2016. február 29., hétfő

Ragbi Klub Partizan - Crvena Zvezda 30:44 (Szerb Kupa elődöntő)

És akkor még ez is.
Ja, meg az, hogy utólag szereztem róla tudomást. Így nekem jött a hírfolyamban.

Ha valami totálisan ki tud borítani, az az információ hiánya. Legalább a játékosokat meg a ligát tiszteljék annyira a kedves illetékesek, hogy hírt adnak róla, a szentségit neki, ha már a szurkolókat leszarják.

Szóval, a srácok a jajinci pályán voltak, dög hidegben, és ahogy kell, egyből egymásnak is estek üvöltve.
Elhúztunk 6:0-ra, a fiatal tehetség Džavid Jašari rendesen odatette magát. 10 perc múlva a Zvezda kiegyenlített (6:6), de Jašari megállíthatatlan volt. Vezettünk is 12:6-ra.
Aztán utána valami történt. Nem tudni, mi, de az égvilágon semmi nem akart összejönni. A Zvezda ezt kihasználta, feljöttek 12:10-re a 24. percben. Hat perccel később már a vezetést is átvették (12:16) és folytatták a Partizan módszeres földbe döngölését. A félidőben már 12:20-nál tartottak.
A második félidő elején igyekeztük behozni a lemaradást. Most Dario Abidinović csatlakozott Jašarihoz, ketten együtt felhozták a csapatot 18:20-ra. Valahogy mégis a Zvezda elhúzott 18:24-re, sőt, kilenc perccel később már 18:30 volt.
Nem akarták abbahagyni (18:34). Végül valamikor a 65. perc körül ráztuk meg magunkat, Stefan Ilić hozott találatot (24:34). De a Zvezdát ez sem tudta leállítani. 24:38, majd 24:44, végül a legeslegvégén Jašari mentette a mundér becsületét (Leo Dodić hathatós segítségével) és állította be a végeredményt (30:44).

Leo Dodić és Pavle Veselinović próbálják megállítani az ellenfelet


Petar Kovačot fogják szendvicsbe a Zvezda játékosai

Džavid Jašari és Jasmin Bibić lendülnek akcióba, ahogy a Zvezda játékosa igyekszik meglépni a labdával
(képek: ragbiligesrbije.rs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése