2016. február 28., vasárnap

Dubrovnik - VK Partizan 9:6 (Triglav Liga, 17. forduló)

A korábbiakhoz képest egész jó eredménynek számít, hogy most csak három góllal kaptunk ki.

Ne fanyalogj már, inkább örülj, hogy próbálok pozitívan hozzáállni. Pláne a tegnapiak után. Ilyenkor normális esetben két napig csak hápogni tudok.

Az első félidőben a két csapat eleinte csak fojtogatta egymást, aztán kb. három perccel a vége előtt a horvátok bedobták a mérkőzés első gólját (1:0). Rögtön utána (kb. fél perc telhetett el) már jött is a második (2:0). A duda előtt nem sokkal Asanović beszuszakolt egyet, ez lett a negyed végeredménye is (2:1).
A második negyedben egyből az elején kiegyenlítettünk, Subotić dobhatott büntetőt (2:2). Innentől kezdve a félidő végéig az volt, hogy a horvátok dobtak egy gólt, a Partizan sürgősen kiegyenlített. De amikor 20 másodperccel a vége előtt szereztek egy gólt a hazaiak, már nem volt időnk kiegyenlíteni. Szólt a duda, maradt az 5:4 félidei eredménynek.
A harmadik negyedben folytatódott a vízi pankráció. Sokáig nem esett gól, végül két és fél perccel a vége előtt a horvátok dobtak egyet (6:4). Ők még bedobtak egyet (7:4), a finálé előtt nem nézhetett ki túl vidáman a dolog.

Ráadásul a statisztikákat elnézve tőlünk két játékos (Drašović és Lazić) is kipontozódott.

Az utolsó negyedben mindkét csapat két-két gólt szerzett, ezzel beállították a végeredményt.
A nap hőse Gavril Subotić lett három góllal. Őt követi Ognjen Stojanović, Mateja Asanović és Filip Radojević, 1-1 góllal.

(kép: waterpolopartizan.rs)

Tabella majd később lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése