2016. február 22., hétfő

NS Stars - HK Partizan 1:7

Sűrű volt a mostani hétvége. Nemcsak azért, mert megtörtént Ivan Tomić dicstelen bemutatkozása, meg sikeresen szétvertük a vörösöket a Korać-kupában, hogy aztán meg a döntőben a Mega Leks minket gyaluljon le.
Szombaton kora délután a jégkorongosaink kezdték a sort az újvidéki jégcsarnokban. Kikorcsolyáztunk a jégre, Čuković és Zubov egyből be is köszöntek (0:2), de a 9. percben már jött is a szépítés a kanadai Maximilien Le Sieur-től. (1:2). Azért biztos, ami biztos, Milovanović a 12. percben belőtt még egy gólt (1:3). Ez lett az első harmad végeredménye.
A második harmad 9. percében újabb gólt szereztünk (1:4, Brkušanin). Milovanović is betalált még egyszer (1:5), ő egyébként a két gólján kívül még két gólpasszt is adott. Pavlović is betalált (1:6), kicsit kifújtuk magunkat, majd jöhetett a harmadik harmad.
Az utolsó játékrész már csak formaság volt. Vlaszov még lőtt egyet, csak hogy ne múljon el gól nélkül a finálé. Besepertük a rutingyőzelmet, kedden 18:00 órától pedig örökrangadó, ha lesz egy kis mázlink, akkor valahol valaki még közvetíteni is fogja (ha máshol nem, hát online streamen).

 (kép: Hokejaški klub Partizan (Fan page))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése