2015. október 31., szombat

VK Partizan - Crvena Zvezda 15:3 (Triglav Liga)

12 GÓLLAL VERTÜK A ZVEZDÁT!!!

12 GÓLLAL!!!!!

Eszméletlen, hihetetlen.
Kéne csinálni egy ilyen bronzplakettet és kirakni a banjicai uszoda bejáratához, dátummal, a játékosok nevével, külön feltüntetve a gólszerzőket. 12 góllal vertük meg őket, nemhogy megaláztuk, de darabokra téptük őket, eltemettük őket 3 méter mélyre és még táncoltunk is a sírjukon.
Értitek. Az ember egy örökrangadótól valami olyasmit várna, hogy a két csapat bömbölő oroszlánként esik egymásnak, felforr a víz, röpködnek a pofonok, kiállítás kiállítást ér, gól talán ha egy-kettő az egész negyed alatt, feszültség, dráma, meg ami kell.
Ehelyett tisztára olyan volt, mint egy laza edzőmeccs valami aranyos, amatőr csapat ellen.
Kimentünk, a fiúk beugráltak a vízbe, kapásból elhoztuk a labdát a ráúszásnál és nem sokkal később Radojević már be is vágta az első gólt (1:0). A görög Tigkas volt a következő (2:0), aztán büntetőből Subotić (3:0). A Partizan védelme tökéletesen működött, ha pedig mégis sikerült valahogy átcsúszniuk a Zvezda játékosainak a falunkon, Rističević kivédte a próbálkozásaikat. Jakšić is lőtt egyet, 4:0 lett az első negyed vége.
A második negyedet épphogy elkezdtük, a Zvezda játékosai még ugráltak be a vízbe, amikor Subotić már be is lőtte az ötödik gólunkat. Adžić is beköszönt (6:0). A túloldalon Rističević egy angol főúri nemes eleganciájával védte ki az ellenfél összes próbálkozását. Radojević lőtt egy újabbat (7:0), Rističević pedig védett, mint egy angyal.
A Zvezda egyszerűen nem tudott mit kezdeni velünk. A játékosaink simán szerelték őket, szinte erőlködés nélkül, a támadásaik kétségbeesettek és hihetetlenül gyengék voltak. Legalább három ligányi különbség volt a két csapat között, de inkább több.
Subotić vágott egy újabbat (8:0). Eskü, a vörösök kizárólag a kapusuknak köszönhetik, hogy már itt nem vezettünk 14:0-ra, ő legalább valamennyire a helyén volt. A legeslegvégén, a félidő végét jelző duda előtt nem sokkal sikerült a legelső góljukat nagy kínnal-keservvel bepasszírozni.
Aztán kijöttünk a folytatásra. Manojlović már a legelején rendet tett a vörös fejekben, hogy tisztában legyenek azzal, ki is az úr a háznál (9:1). Itt sikerült bedobni egy újabb gólt az ellenfélnek (9:2), de sebaj, mert Drašović is (10:2).
Sőt.
A negyed második felében büntetőt ítéltek ellenünk a bírók.
És Rističević kivédte!!!
Radojević pedig sürgősen bedobta a 11. gólunkat. 11:2-vel indultunk a fináléra.
Az utolsó negyedben megpróbálta magát felszívni a vendégcsapat, kapura lőttek, messziről, közelről, de a helyzet az volt, hogy ezen a mérkőzésen Dimitrije Rističevićnek bárki lőhetett bárhonnan. Dimitrije Rističević lehúzta a redőnyt, jólesően ringattatta magát a hullámokkal, tán még egy koktélt is kevert magának, miközben a többiek a medence túloldalán hintették a gólokat. Manojlović 10 gólosra (!!!) növelte az előnyünket, már 12:2 volt az állás. A Zvezda begyűrt még egy harmadik gólt, mi viszont Radojević góljával visszaállítottuk a kétszámjegyű különbséget. És hogy semmi gáz ne legyen a végére, Drašović és Gogov még bezúztak egyet-egyet, teljesen megsemmisítve az ellenfelet.
Azt hiszem, kedves Sírásók és szurkolótársak, erre még sokáig fogunk emlékezni!



(képek: hotsport.rs)

(kép: Facebook/Partizan is life)

A Liga jelenlegi állása:
1. Dubrovnik 15 pont
2. Primorje 12 pont
3. Jadran HN 12 pont
4. Partizan 10 pont
5. Mornar 6 pont
6. CZ 6 pont
7. Mladost 4 pont
8. Radnički 1 pont
9. POŠK 1 pont
10. Vojvodina 0 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése