2015. október 9., péntek

Mladost - VK Partizan 9:9 (Triglav Liga, 3. forduló)

Nem volt semmi. Ahhoz képest, hogy mekkora lendülettel kezdtünk, a végén úgy kellett kiizzadni ezt a döntetlent.
Hoztam nektek egy csomó screenshotot, mire előkerülnek a hivatalos fotók, addigra lemegy a nap

(screenshot)

(screenshot)

Rögtön a legelején kaptunk egy büntetődobást, be is lőttük, ahogy kell. (0:1) Valamikor a negyed fele táján egyenlített ki a Mladost (1:1). Kimaradt pár helyzet mindkét oldalon, aztán Gogov visszaszerezte a vezetést (1:2), aztán biztos, ami biztos, belőtt még egyet (1:3). Rističević védett, mint a parancsolat, közben Drašović is szerzett egy gólt (1:4). A hazaiak végül nem sokkal a vége előtt szépítettek (2:4).

Időkérés a negyed vége előtt
(screenshot)

A második negyedben gyorsan bedobott egy gólt a Mladost emberelőnyből (3:4). Mi egy büntetőből növeltük az előnyünket (3:5), a horvátok viszont egyből gólt szereztek egy kontratámadásból (4:5).

(screenshot)

Subotić sürgősen dobott egy gólt (4:6) és aztán valahol itt elindult valami rémes vesszőfutás. Egyszerűen képtelenek voltunk betalálni a kapuba hosszú-hosszú ideig.
Az volt a rohadt nagy szerencsénk, hogy volt nekünk egy Dimitrije Rističevićünk.
Az nem igaz, hogy ez az ember mit produkált ezen a mérkőzésen. Mindent kivédett. Elsősorban neki köszönhetjük, hogy a horvátok nem vertek minket ronggyá.
Mert nekünk meg közben nem jött össze semmi. Állandóan a kapufát találtuk el, akár közelről lőttünk, akár távolról. A Mladost meg szépített, sőt, a félidő vége előtt alig pár másodperccel ki is egyenlítettek (6:6).
A harmadik negyed valami rémes volt. Bemutattuk, hogy nem szabad vízilabdázni. Amit lehetett, mindent elbaltáztunk.
A másik oldalon viszont Rističević egy kőszikla állhatatosságával védte a védhetetlent.
Úgyhogy most erőt veszel a lustaságodon, felállsz és vigyázzállásban tisztelegsz neki.

(kép: Google)

Átlagszurkoló pedig minden egyes kihagyott ziccer után egy kicsit meghalt.
Aztán a Mladost egy kontratámadásból megszerezte a vezetést. (7:6)
A mieink viszont egymás után dobták a kapufákat, Gilen, Subotić, Gogov mind elszúrták. Akár messziről próbálkoztak, akár közelről, a labda a kapufán csattant.

(screenshot)

Vladimir Vujasinović időt kért, megpróbált rendet tenni a fejekben, de hiába. Jakšićot kiállították, a Mladost pedig kihasználta az emberelőnyt (8:6).

(screenshot)

A negyed legvégén, több, mint 8 perc után sikerült gólt szereznünk és szépítenünk (8:7).
A fináléban pedig folytattuk a "hogy ne vízilabdázzunk"-oktatófilm bemutatását, illetve a szurkolók idegeinek apró cafatokra tépését. Manojlović közvetlen közelről dobott kapufát, utána a rend kedvéért még egy helyzetet kihagyott. Ha épp nem a kapufát találtuk el, akkor a horvát védők kapcsoltak le minket.  És akkor ebben az egészen hihetetlen cirkuszban a Mladost dobott még egy gólt. 9:7, és már mindjárt vége, alig van hátra másfél perc.
És Subotić bevágta!!!! 9:8!!!
Egy perc van már csak hátra!

Az ArenaSport 1 technikusát az ördögök szánkáztassák meg a neve napján, mert a képernyőn baromi sokáig a 9:7 volt látható. Átlagszurkoló azt hitte, hogy érvénytelenítették Subotić amúgy hihetetlenül pimasz gólját és továbbra is két góllal vezetnek a horvátok. Úgyhogy a csatorna jön nekem néhány hajszállal, azokkal, amik itt a  hajrában ezalatt a fél perc alatt rohamosan megőszültek.

És akkor, a legeslegvégén, valami elképesztő módon felszívtuk magunkat, és a vége előtt Gogov egy parádés góllal kiegyenlített. 9:9!
És vége. És örülünk, mert végül sikerült pontot hoznunk Zágrábból.
A mérkőzés hőse Gavril Subotić igazából Dimitrije Rističević, de Subotić szórta a legtöbb gólt, négyet (arról nincs infó, hogy Rističević mennyit védett). Őt követi Gogov 3 góllal. Drašović és Radojević 1-1 gólt szereztek.

A Liga állása:
1. Dubrovnik 9 pont
2. Jadran HD 9 pont
3. Partizan 7 pont
4. Primorje 6 pont*
5. CZ 6 pont
6. Mornar 3 pont
7. Mladost 1 pont*
8. Radnički 0 pont
9. Vojvodina 0 pont
10. POŠK 0 pont

A *-gal jelzett csapatok idáig csak 2 mérkőzést játszottak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése