2016. március 26., szombat

Spartak Vojput - RK Partizan 24:24 (play-off, 1. mérkőzés)

Mindig azt hiszem, hogy a mostaninál nincs lejjebb, aztán rájövök, hogy mégis van.
19:00 órára volt kiírva a szuperliga honlapján ennek a mérkőzésnek a közvetítése. Na most, 19:00-ra már rég vége volt a meccsnek.
Gratulálok, bazmeg.
Döntetlent játszottunk a szabadkaiakkal, ami nem rossz eredmény, tekintve hogy a Spartak egész idáig nemzetközi porondon szerepelt és csak a rájátszásra tért vissza a szerb ligába.
Nem volt egyszerű a kezdés, nagyon nem. Sokáig komoly fölényben játszott a Spartak. A 20. percben 10:4 volt az állás, itt kezdtünk el lassan, de biztosan feljönni. Végül a félidő legutolsó percében kiegyenlítettünk, ezzel mehettünk szünetre (12:12).
A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott. Mindkét oldalon hullottak a találatok, de legfeljebb egy gólnyi volt a különbség. Ha valaki betalált, a másik azonnal kiegyenlített. Az 51. perc körül a Spartak egy egészen kis előnyre tett szert (két góllal vezettek), de nem engedtük őket elhúzni. Živković az egész mérkőzésen fáradhatatlanul szórta a gólokat, és itt a végén is az ő (meg Mršulja és Sretenović érdeme), hogy tartottuk a tempót a szabadkaiakkal. Živković egyenlített ki az 58. percben (24:24) és ez is maradt a végeredmény.
A mérkőzés hőse ezek után teljesen egyértelműen Nemanja Živković, 10!!! góllal. A többiek, Sretenović és Kukić 4-4 gólt szereztek, Pešić és Mršulja 2-2-t, Radojković és Maksić 1-1 gólt hoztak.
Képek a mérkőzésről:

Mršulját cibálják többen is

"Itt úgysem jössz át!" Sretenović blokkolja a Spartak játékosát

Pešićet próbálják feltartani

Pižurica a védők gyűrűjében...

...itt pedig Maksić-tyal próbálja feltartóztatni az ellenfelet
(képek: Facebook/Super Rukometna Liga Srbije)

Holnap még lesz egy mérkőzés, tabella majd csak utána lesz.
Update: a rájátszás állása az első forduló után
1. CZ 2 pont
2. Metaloplastika 2 pont
3. Partizan 1 pont
4. Spartak Vojput 1 pont
5. Vojvodina 0 pont
6. Sloga 0 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése