2016. március 14., hétfő

Ragbi Klub Partizan - Dorćol 30:20 (I. osztály, 2. forduló)

Az első forduló egyből az örökrangadóval kezdődött, amiről nem is találtam beszámolót, csak egy rakás képet. Azokat korábban kiposztoltam a blog Facebook-oldalára, most viszont van valódi riport, hála a ragbiligesrbije.rs-nek.

A meccs elején a Dorćol támadott erősebben és 10 perc után már vezettek is 0:6-ra. Nem volt egyszerű kitörni a nyomásuk alól, de a Partizan nem angolkisasszonyok gyülekezete, hogy megrémüljön és elszaladjon. Vettünk egy nagy levegőt, nekirohantunk és a 17. percben Vladimir Milutinovićnak sikerült bevinnie a labdát a célba (4:6). A 25. percben Dragan Janković ért be a célba, ezt pedig Jašari hajszálpontos jutalomrúgása fejelte meg. És már vezettünk is (10:6).
Sőt. A Janković-Jašari duó a 33. percben betűről-betűre eljátszotta ugyanezt. Janković célba ért, Jašari rárúgta és be is talált. 16:6-ra vezettünk, ezzel az eredménnyel mentünk félidőre.
A második félidőben már végig uraltuk a mérkőzést. A 48. percben Vlado Kušić vitte be a célba a labdát (20:6). A Dorćol az 56. percben ért el újabb 6 pontot (20:12), de Kušić hozott nekünk újabb 4-et (24:12). Nem adták fel a vendégek sem (24:16), de a 69. percben Srbljanin és Jašari egyértelművé tették, hogy ki itt a főnök (30:16). A legvégén, két perccel a lefújás előtt még sikerült a Dorćolnak 4 pontot szereznie, de a győzelem a miénk volt.


(képek: ragbiligesrbije.rs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése