2016. március 17., csütörtök

Niš - OK Partizan 1:3 (rájátszás, negyeddöntő)

Most fog pillanatokon belül szétkapni az ideg.
Az még csak hagyján, hogy erről a mérkőzésről is utólag értesültem. De az, hogy az ezt megelőző mérkőzésről sem tudtam semmit, ami pedig az alapszakasz utolsó meccse volt, na az már mindennek a teteje, esküszöm. Néha komolyan eszembe jut, hogy le kéne rombolni a vérbe a röplabdaszövetséget, a helyét felszántani és sóval behinteni, aztán az egészet újrakezdeni profi alapokon, A-tól Z-ig privatizálva az egészet és leszarom, hogy az a picsaszájú ribanc nem engedi törvénybe iktatni a sportegyesületek privatizálását.
Egyébként az alapszakasz utolsó meccsén 3:0-ra kikaptunk a Spartak Ljigtől, ennek ellenére sikerült beverekedni magunkat a rájátszásba.

A play-off első mérkőzésén egy niši városnézés keretében lazán lenyomtuk a hazaiakat. A Niš állítólag meglepően pontatlanul játszott, mi pedig ki is használtuk a hibáikat, ahogy kell. Az első szettnél még tartották magukat a hazaiak, meg is nyerték 25:23-ra.

A hivatalos riport szerint egyébként akár ezt is megnyerhettük volna, ha 23:23-nál nem rontjuk el a szervát.

Aztán már nem.
Látványos összeomlást produkálhattak, mert a második szettet már mi nyertük 15:25-re (!!!) Kostić brutális szerváival. A harmadik menetben sem volt nekik sokkal jobb, nekünk annál inkább. Lopar vitte a hátán a csapatot, meg is nyertük a szettet 19:25-re. Az utolsó játszma pedig egészen sima volt, egy parádés, 14:25-ös győzelemmel.
A visszavágó szombaton lesz 17 órától. A rájátszás szabályai szerint két megnyert mérkőzés után juthat tovább a csapat.

(kép: zurnal.rs)

OK Niš: Pejčić, Kubrović, Perović (7), Jelić, Stojković (7), Kostadinović (libero), Pržić (8), Mijalković (7), Opačić (17), Angelovski (libero), Ilić, Jović
Vezetőedző: Saša Stefanović

OK Partizan: Buša (13), Pantić (13), Nedeljković, Žugić, Lopar (10), Kostić (5), Rajković (libero), Jokanović, Veličković (18), Polomac (8), Popović, Perišić
Vezetőedző: Vladimir Vasović

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése