2016. március 13., vasárnap

OSC - VK Partizan 10:8 (Bajnokok Ligája, 7. forduló)

Baromira nem vicces, higyjétek el.
Még úgy sem, hogy most kivételesen egy aránylag normális

vízilabda és szerb nevek helyes kiejtése tekintetében
na jó, annyira nem, mert Nemanja Vicót előszeretettel keresztelte át "Vicso"-ra, de legalább Subotić és Rističević nevét tökéletesen ejtette ki
igen, nyelvtannáci vagyok, és?

kommentátort akasztott le a köztévé Hajdú B. István személyében. Meg úgy, hogy a tévén, meg Hajdú B. folyamatos dünnyögésén is áthallatszott 3, azaz három lelkes Sírásó folyamatos ordítása a Nyéki Imre Uszodában.

Nekik innen is baromi nagy pacsi és üdvözlet. Annyira jó arcok voltak, hogy a kommentátor többször is elismeréssel jegyezte meg, hogy milyen lelkesek.

Rističević a mérkőzés előtt

Screenshotokat hoztam, mert az összes magyar média egy rakás hulladék, és legfeljebb távirati stílusban említik meg ezt a meccset. Az egyetlen kivétel, akik erősítik a szabályt, a Nemzeti Sport Online.

A kezdés álomszerű volt. Rističević nagyokat védett, a 3. percben Gogov megszerezte az első gólunkat (0:1), rá kb. egy percre pedig büntetőt kapott a Partizan, Subotić higgadtan értékesítette (0:2).
Itt jött az OSC első gólja (1:3). Az 5. percben Subotić újabb gólt szerzett (1:3). Itt egyértelmű volt a Partizan fölénye. Minden remek volt.
És persze 6 másodperccel a vége előtt kellett egy büntetőt kapnunk. Mikor máskor.
2:3-ra végződött az első negyed.
A második negyed 4. percében Drašović szerzett egy gólt (2:4), aztán az OSC kihasznált egy emberelőnyt (3:4).
Aztán ki is egyenlítettek (4:4). Pedig Rističević továbbra is olyanokat védett, hogy még a kommentátornak is elállt néha a szava.
Nekünk meg semmi nem jött össze. Ha épp nem a kapufát találtuk el, akkor a kapus blokkolta az összes próbálkozásunkat. A félidőben maradt a 4:4, de itt már kezdett egyre kevésbé vidám lenni a dolog.

Lukas Gilen

A harmadik negyedben az OSC átvette a vezetést még az elején (5:4). Kiegyenlítettünk ugyan büntetőből (5:5, Subotić), de a hazaiak nemsokára újra vezettek (6:5). Sebaj, most Gilen egyenlített (6:6), az OSC viszont tovább nyomult (7:6).
8:6.
Vladimir Vujasinović itt időt kért és lehetett hallani, ahogy leordítja az egész csapat fejét, együtt és külön-külön is.
Nem mondom, hogy nem volt igaza.


Lógatták is az orrukat rendesen a játékosok

Viszont sokat nem használt. Az OSC egyre nagyobb fölénnyel játszott, mi olyan hibákat vétettünk, hogy fájt látni, a hidegzuhany pedig az volt, hogy a hazai csapat 1 (egy!!!) másodperccel a duda előtt lőtte be a 9. gólját.
Az utolsó negyed arról szólt, hogy folyton a kapufát találtuk el. De tényleg. Ez nem tudom, mitől lehet, hogy minden meccsen szanaszét verjük a kapufát. Eskü, ha a vízilabdát kapufára játszanák, ezt a mérkőzést lengő lobogókkal nyertük volna.
Ehelyett maradt nekünk egy büntető (9:7, Subotić), meg Jakšić remek akciógólja a végére (9:8).
Meg a kegyelemdöfés nem sokkal a vége előtt. 10:8

(kép: nemzetisport.hu)

A B csoport jelenlegi állása:
1. Pro Recco 16 pont
2. Dubrovnik 16 pont
3. Szolnok 15 pont
4. OSC 9 pont
5. Partizan 6 pont
6. Galatasaray 0 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése