2016. március 22., kedd

RLK Partizan - Crvena Zvezda 20:30

Tök véletlenül szereztem tudomást erről a meccsről. Szokás szerint sehol senki nem említette, hogy lesz.
Ráadásul ki is kaptunk. Nem is akárhogy.

Hoztam most is screenshotokat a meccsről

Az első félidő legelején bevitt a Zvezda egy próbálkozást (0:6). Küzdöttünk, ment a bunyó rendesen, aztán sikerült bevinni nekünk is egy találatot. (4:6)

Jašari végzi el a jutalomrúgást a célbavitel után

Nem sokkal később átvettük a vezetést egy irgalmatlan touchdownnal. (8:6)



A baj csak az volt, hogy a Zvezda hajszálpontosan a félidő vége előtt, a lehető legmegfelelőbb lélektani pillanatban visszaszerezte a vezetést (8:12).
A második félidőben szenvedtünk. 8:18-ra vezetett az ellenfél, amikor valahogy sikerült összehoznunk egy célbavitelt (12:18). De utána szinte egyből megint 10 pont lett a különbség (12:22). Ráadásul ezek után a bíró érvénytelennek ítélte a nagy nehezen összehozott touchdown-unkat.
Rögtön ezután a Zvezda egyik játékosa felkapta a labdát, végigszlalomozott a döbbent Partizan-játékosok között és gonosz vigyorral földhöz vágta a térfelünkön. 12:28, jutalomrúgás után 12:30. Ilyen nincs.
A meccs hátralévő része elkeseredett küzdelmet és nyomasztó Zvezda-fölényt hozott. A végére már teljesen beszorítottak minket a 22 méteres vonal mögé.
Talán ez volt a mázlink. Mert az utolsó percekben valaki tőlünk megszerezte a labdát. Az egész Partizan nekiiramodott, felloholtunk és végül sikerült összehozni egy fantasztikus célbavitelt, amit a bíró végre meg is ítélt (16:30).
A legeslegvégén eljátszottuk ugyanezt még egyszer, de már csak arra futotta, hogy 10 pontosra csökkentsük a különbséget (20:30).

(kép: ragbiligesrbije.rs)

(kép: b92.net)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése